Žena, Foto: Printscreen/TikTok/Holly Holliday

užas

"PONUDIO MI JE BESPLATNU TERAPIJU TETOVIRANJEM": Želela je da preboli RAZVOD, a onda je usledio HOROR

– Sada je moje samopouzdanje narušeno kao i ruka – dodala je žena koja kaže da je tatu umetnik insistirao da ponovo dođe kako bi dovršio skicu

Objavljeno: 06.12.2021. 17:10h

Žena koja je prolazila kroz tešku situaciju sa svojim mužem, do tačke razdvajanja, pribegla je “terapiji” koju je ponudio umetnik, a koja se sastojala u tome da joj napravi besplatnu tetovažu. No, rezultat nije bio onakav kakav je očekivala i sada mora da se nosi sa još jednim problemom.

– Bila sam veoma ljuta i mnogo sam plakala – navela je korisnica TikToka potpisana kao Holi Holidej, da bi potom objasnila o čemu se radi.

– Rekao mi je da zna kroz šta prolazim i ponudio mi besplatnu “terapiju tetoviranjem”, na šta sam pristala. Sela sam na stolicu i on je napravio dizajn na osnovu male tetovaže iz knjige koju sam našla na internetu. Rekla sam mu da ne želim baš taj crtež, iako već imam nešto slično – kazala je ona.

Čim je počeo sa radom, žena je primetila da umetnik nije u stanju da tetovira pošto joj je delovao kao da je pomalo pripit, zbog čega je kontaktirala prijatelja da joj pomogne da izađe iz radnje jer se plašila za svoju ruku.

Na njenu žalost, tetovaža je već bila skoro gotova, a njena ruka “oskrnavljena” fatalnim dizajnom.

– Sada je moje samopouzdanje narušeno kao i ruka – dodala je žena koja kaže da je tatu umetnik insistirao da ponovo dođe kako bi dovršio skicu.

naravno, nije htela ni da čuje, a na snimku možete videti kako tetovaža izgleda i zbog čega je uopšte nezadovoljna.

(Espreso/ Objektiv.rs/mirror.co.uk)