NEMA GOLOVA, ALI IMA TUČE: Tomić i Nedeljković započeli OPŠTI METEŽ u Surdulici u nadoknadi vremena!
Foto: Printscreen/Youtube/Arenasport

superliga srbije

NEMA GOLOVA, ALI IMA TUČE: Tomić i Nedeljković započeli OPŠTI METEŽ u Surdulici u nadoknadi vremena!

Kapiten gostiju je odugovlačio i zadržavao loptu, a Nedeljković ga je zakačio po člicu kad mu je otimao

Objavljeno:

Fudbaleri Radnika i Radničkog iz Kragujevca odigrali su jednu prilično nezanimljivu utakmicu na otvaranju današnjeg programa u Superligi Srbije. Golova nije bilo, pa su se i jedan i drugi klub posle ovog rezultata zadržali u donjem delu tabele.

Teško da je moglo da bude drugačije, s obzirom na zaista vrlo loš kvalitet podloge u Surdulici. Kaljuga koja je nastala posle celodnevne kiše na jugu Srbije umnogome je uticala na to da ne vidimo golove na ovoj utakmici. Ali, videli smo nešto drugo - tuču.

Veliki haos izbio je u trećem minutu nadoknade drugog poluvremena kada je fudbaler Radnika, Davor Nedeljković, u žurbi hteo da otme loptu iz ruku gostujućeg igrača, Nemanje Tomića.

Delovalo je da se ništa specijalno neće desiti, ali je onda Tomić uhvatio Nedeljkovića za dres i krenula je tuča u koju su se uključili gotovo svi fudbaleri i jedne i druge ekipe. Dotrčali su i ljudi sa klupe, treneri su pokuašli da smire uzavrele strasti, ali uzalud.

Potrajalo je dobar minut, glavni sudija Nenad Minaković sve je posmatrao sa strane i nije hteo aktivnije da se uključuje u incident. Na kraju je kaznio vinovnike ovog nereda žutim kartonima. Na svu sreću, sve se nakon toga dobrano smirilo i moglo se nastaviti kao da se ništa nije ni dogodilo.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.