Foto: Profimedia

sad je gotovo...

HRVAT PRIZNAO DA NIJE BIO PENAL, NAVIJAČI SE SPRDALI SA SUDIJOM NA VIKIJU: Oslepeo 2021, džepovi mu puni rubalja!

Gosti su do boda došli nakon jedanesterca u 93. minutu koji je po mnogima dosuđen prestrogo

Objavljeno: 24.11.2021. 14:25h > 14:28h

Uzbudljivo je sinoć bilo u duelu Malmea i Zenita u Ligi šampiona. Oba tima su posle samo četiri kola ostala bez šansi za nokaut fazu elitnog takmičenja, ali su se borila za treće mesto u grupi i seobu u Ligu Evrope.

Utakmica je završena rezultatom 1:1 pa je Zenit ostao tri boda ispred rivala pre poslednjeg kola i osigurao treće mesto jer su kao domaćini savladali Šveđane 4:0 u septembru pa imaju bolji međusobni skor.

Gosti su do boda došli nakon jedanesterca u 93. minutu koji je po mišljenju mnogih dosuđen prestrogo.

Zanimljivo da iz redova ruskog tima ističu da penala nije bilo, tačnije to je rekao hrvatski reprezentativac Hrvatske Dejan Lovren.

foto: Profimedia

- Slažem se sa igračima Malmea, penal nije bio. Nemoguće je skakati s rukama uz telo, to je prirodan pokret - kazao je defanzivac.

Zanimljivo, Rusi su imali još jedan penal u prvom poluvremenu koji nije iskoristio Artjom Džjuba.

Zbog svega, navijači Malmea su bili besni na sudiju Andrisa Treimanisa. Toliko, da su malo prepravili njegovu biografiju na Vikipediji:

- Andris Treimanis je letonski fudbalski sudija... 2021. Andris je oslepeo, ali mu je i dalje bilo dozvoljeno da sudi. Džepovi su mu puni ruskih rubalja - pisalo je nakratko na zvaničnoj stranici Vikipedije.

Čelsi je lider u grupi sa 12 bodova, Juventus ima isti broj bodova i gori međusobni skor, Zenit ima četiri, a Malme jedan bod.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Espreso)