NIKO NIJE VEROVAO ŠTA JE NAPADAČ BENFIKE PROMAŠIO: Za 30 godina trenerskog posla nisam video tako nešto! (VIDEO)
Foto: Profimedia

ostavio barsu u životu

NIKO NIJE VEROVAO ŠTA JE NAPADAČ BENFIKE PROMAŠIO: Za 30 godina trenerskog posla nisam video tako nešto! (VIDEO)

Seferović se tek nedavno vratio posle duge pauze zbog povrede, a prošle sezone je bio najbolji strelac portugalske Primeire

Objavljeno:

O promašaju Harisa Seferovića u nadoknadi vremena u utakmici Lige šampiona, Barselona - Benfika, dugo će se pričati.

Švajcarac je imao kolosalnu šansu da u poslednjim trenucima meča donese pobedu Portugalcima i podigne ih na drugo mesto u grupi Lige šampiona.

Umesto toga, obrukao se propisno, a meč je završen bez golova. Darvin Nunjes je posle sjajne kontre u 93. minutu poslužio Seferovića kao na tacni, ali je usledio neverovatan promašaj (pogledajte OVDE).

Trener Benfike Žorž Žesus je kleknuo na travu, ne verujući šta je video, a posle meča je priznao da nije mogao da poveruje da to nije bio gol.

Žorž Žesus
foto: EPA/Alejandro Garcia

- Za 30 godina trenerskog posla nisam video tako nešto, ali dešava se. I meni i ekipi kao što je Benfika - rekao je Žezus.

Iskusni stručnjak kaže da je ipak zadovoljan igrom svojih izabranika.

- Stvarali smo šanse, susret smo završili rezultatom koji nas drži u snovima da možemo da prođemo dalje. Sve zavisi isključivo od nas. Imamo šansu u toj poslednjoj utakmici. U borbi smo sa Barselonom, ekipom koja cilja da osvoji Ligu šampiona. To može da nas učini samo ponosnim, jer igrali smo kao veliki tim - rekao je Žezus.

Darvin Nunjes, Haris Seferović
foto: EPA/Alejandro Garcia

Nije tačno da sve zavisi od Benfike jer imaju dva boda manje od sinoćnjeg rivala, ali se Žesus očigledno uzda u moćni Bajern. Portugalski velikan ima bolji međusobni skor od Barse (pobedili 3:0 u Lisabonu).

Ako Katalonci ne pobede u Minhenu, "Orlovi" bi se trijumfom na svom Lužu nad već eliminisanim Dinamom iz Kijeva domogli osmine finala.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.