Radomir Marinković Taki, Foto: Aleksandra Čolić

preokret

PRIČALO SE DA ĆE TAKI DA UĐE U ZADRUGU 5: Maja pred svoje useljenje na imanje u Šimanovcima, razotkrila i to!

Ipak ne ulazi u Zadrugu

Objavljeno: 17.11.2021. 08:34h

Iako se, pred početak emitovanja pete sezone rijaliti šou-programa "Zadruga", na sva zvona pričalo o ulasku Radomira Marinkovića Takija u ovaj TV format, od toga, po svemu sudeći, nema ništa.

foto: Aleksandra Čolić

Naime, ovo je potvrdila njegova ćerka Maja Marinković prilikom davanja poslednjeg intervjua.

- I sa mamom, i sa tatom je sve u najboljem redu. Tata neće ući u rijaliti. Taman posla! Ne. Sa majkom nisam pričala dugi niz godina i jako mi je drago što smo izgladile odnose. Sve je u najboljem redu. Ipak je jedna majka. Svako dete treba da bude u dobrim odnosima sa svojim roditeljima - ispričala je Maja za "EkskluzivNo".

foto: Aleksandra Čolić

Podsećanja radi, ulazak Marinkovićeve je, nakon nekoliko odlaganja zbog njenog oporavka od estetskih korekcija, zakazan za 20. novembar, što je potvrđeno kako od same rijaliti zvezde, tako i od produkcije.

Sa druge strane, Radomir je krajem avgusta i početkom septembra tekuće godine izlazio u javnost sa kesama prepunim garderobe, tvrdeći da je reč o odeći koju je kupio za boravak na imanju u Šimanovcima, a pojavio se, između ostalog, i na lekarskom pregledu zadrugara, premda isti nije odradio nego je bio pratnja zadrugarke Deniz Dejm.

Bonus video:

(Espreso)