SAT POLAKO OTKUCAVA! MAJA BEROVIĆ OTKRILA KAD JE TERMIN ZA POROĐAJ: Pomenula i IME bebe! (VIDEO)
Maja Berović, Foto: Youtube printscreen/Pink TV

srećna

SAT POLAKO OTKUCAVA! MAJA BEROVIĆ OTKRILA KAD JE TERMIN ZA POROĐAJ: Pomenula i IME bebe! (VIDEO)

Popularna pevačica otkrila i i gde je beba začeta!

Objavljeno: 08:12h

Ognjen Amidžić je u emisiji ugostio popularnu pevačicu Maju Berović koja je nedavno na svom Instagramu sa milionima fanova podelila lepe vesti koje su odjeknule kao bomba.

Maja Berović
foto: Instagram printscreen/mayaberovicofficial

Naime, pevačica će se, posle 16 godina veze, od toga 6 godina braka sa suprugom Alenom Dragosavom, ostvariti u ulozi majke.

Svi pričaju o dugoiščekivanom drugom stanju pevačice, a ovom prilikom i sama je otvorila dušu o tome, pa priznala sve o trudnoći i planovima za bebu.

- Evo kao što vidiš trudno se osećam. Mesec šesti, uskoro sedmi, brojimo dane. Meni je uvek bilo drago kada čujem da je enko trudan. To ne mogu biti lepše vesti. Moj suprug i ja smo 16 godina zajedno - priča Maja, pa dodaje:

- Od kraja maja meseca sam u drugom stanju. Znam sve tačno, imala sam osećaj od samog starta kada se dogodilo. Sve se dogodilo u Dubaiju, tako da beba će se zvati Habibi. (smeh) Šalim se, ali dečak je, bitno nam je da bude svetsko ime, jer će beba ići u Austriju u školu. Beba će se prezivati Dragosav, kao što se neko zove. Smislićemo dobro ime - rekla je Maja.

- Očigledno da sam je prizvala, kroz pesme ''Bebo''. Kažu da je termin 20. februara. Kada sam shvatila da će biti riba, laknulo mi je, jer sam ja rak, slagaćemo se. A tata je malo vatreniji, on je lav - zaključila je Maja.

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.