TAKI ULAZI U "ZADRUGU 5!? " Tražio honorar od 5.000 evra nedeljno kako bi pravio skandale?
Radomir Marinković Taki, Foto: RTV Pink printscreen

(ne)očekivano

TAKI ULAZI U "ZADRUGU 5!? " Tražio honorar od 5.000 evra nedeljno kako bi pravio skandale?

U pregovorima je.

Objavljeno:

Radomir Marinković Taki, otac Maje Marinković, jedan je od potencijalnih novih učesnika u novoj sezoni “Zadruge”, a kako saznajemo, pregovori su u toku. Poznato je to da je tokom ćerkinog učešća bio i te kako aktivan u komentarisanju događaja iz Bele kuće, te nema sumnje da će on biti odličan izbor produkcije za novu sezonu „Zadruge“.

Taki Marinković
foto: Emilija Jovanović

- Taki je već nedeljama u pregovorima sa „Pinkom“ i trebali bi u narednih nekoliko dana da utančaju koji je to potez najbolji da se povuče kada su on i ćerka u pitanju. Produkcija je svesna da bi Taki digao gledanost televiziji, jer netrpeljivost između njega i Marka Janjuševića Janjuša i dalje vlada. Takođe, ako bi sve troje ušli, uključujući i Maju, to bi bio pun pogodak za rejting televizije, pogotovo što publika voli da gleda porodične svađe i drame – ističe dobro obavešten izvor za „Super TV“ i dodaje:

- Jedan od većih problema je taj što Taki traži visok honorar koji prevazilazi sva očekivanja čelnih ljudi. On je napomenuo da napolju i te kako zarađuje, te neće da se kao pojedini učesnici bruka za mali novac. Sada je sve na produkciji da odluči da li je spremna da mu plati 5.000 evra nedeljno, što nije mala cifra. Oni pretpostavljaju da će tokom pregovora Majin otac spustiti cenu, ali to sigurno neće biti neko veće odstupanje od onoga što traži. Sada je samo pitanje koji je potez najbolje odigrati.

Taki Marinkovic
foto: Espreso

- Pregovaram sa čelnim ljudima „Zadruge“ i spreman sam da od septembra uđem u rijaliti. Tražim veliku sumu, ali i mnogo toga mogu da pružim. Ništa mi neće biti strano pred kamerama i gledaoci će moći da me upoznaju u potpuno novom svetlu. Izvesno je da će se ulazak dogoditi – zaključuje Radomir Marinković Taki za „Super TV“.

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.