Foto: Filip Plavčić

STRAŠNO

DRAMA U NICI: Bivša Balotelijeva devojka bila svedok PLJAČKE, jedva je izvukla ŽIVU GLAVU!

Kako prenosi francuski Ekip, lopovi su iz kuće bivšeg veziste Juventusa i Sautemptona odneli nakit i robu u vrednosti od oko 300.000 evra

Objavljeno: 12.10.2021. 10:28h

Kuća fudbalera Nice Marija Lamine opljačkana je proteklog vikenda, dok je on bio sa selekcijom Gabona na kvalifikacionoj utakmici protiv Angole.

Ko se još seća Fani Neguše, nekada najlepše žene/devojke fudbalera? Fani je bila verenica Marija Balotelija, njih dvoje nikad se nisu venčali, ali je Fani ostala u svetu fudbala.

Njen novi izabranik upravo je nesrećni Lamina, mada je Fani u ovoj oružanoj pljački prošla gore od saigrača Gelora Kange iz selekcije Gabona - ona je, naime, bila u kući, vezana i pod pretnjom oružjem dok je pljačka bila u toku!

Kako prenosi francuski Ekip, lopovi su iz kuće bivšeg veziste Juventusa i Sautemptona odneli nakit i robu u vrednosti od oko 300.000 evra. Osim Neguše u kući su bile još dve devojke čiji identitet nije otkriven.

- Hvala vam za sve poruke podrške. Na sigurnom smo i to je najbitnija stvar. Nezakonita dobit nikome ne donosi korist. Hvala vam barem što ste mi ostavili moje najdragocenije bogatstvo - moju porodicu - poručila je Fani pratiocima na Instagramu.

(Espreso/Novosti)