Gužva na autoputu na Veliki petak, Foto: Rina

kolaps

HAOTIČNO NA AUTOPUTU MILOŠ VELIKI: Praznici doneli KILOMETARSKE KOLONE na naplatnim rampama, LJUDI SVE NERVOZNIJI!

Prema nezvaničnim informacijama na pola sata na naplatnu rampu pristiže 1200 vozila

Objavljeno: 30.04.2021. 15:48h > 16:49h

Na auto-putu od tunela Brdjani do Preljine, u smeru ka Preljini danas posle podne zbog povećanog intenziteta saobraćaja formirana je kolona vozila od osam kilometara, saopštili su Putevi Srbije.U tunelu Brdjani, u smeru ka Preljini, obustavljen je i saobraćaj zbog formirane kolone vozila koja preti da zatvori taj tunel.

Prema nezvaničnim informacijama na pola sata na naplatnu rampu pristiže 1200 vozila.

foto: Rina

"Ovo je katastrofa, ne znam da li je iko ostao u Beogradu kad je ovoliko automobila na autoputu. U koloni smo duže od dva sata, a čeka nas put dalje prema planini Zlatar. Planirali smo da stignemo mnogo ranije i iskoristimo slobodan dan. On nam je sada čitav propao čekajući", rekao je za RINU Stefan Simović iz Beograda.

foto: Rina

Gužve na autoputu su počele juče u popodnevnim satima, a iz JP "Putevi Srbije" apeluju na strpljenje vozača i najavljuju da će povećana frekfencija saobraćaja trajati do utorka 4. maja.

Na naplatnim stanicama Pojate i Lajkovac više nema zadržavanja, dok je na naplatnoj stanici Takovo zadržavanje vozila 120 minuta.

Kako je saopšteno, na naplatnoj stanici Preljina zadržavanje vozila je 150 minuta a na naplatnoj stanici Ljig 30 minuta.

Gužve na putevima u Srbiji počele su od juče zbog višednevnog odmora u vreme prvomajskih i uskršnjih praznika.

Bonus video:

(Espreso/RINA)