Kristijan Bajramović, Foto: Aleksandra Čolić

voždovački slavuj

SRBIJA IMA NOVU ZVEZDU! Zove se Kristijan, ima 24 godine, radi u GRADSKOJ ČISTOĆI, a peva... UBIJA!!! (VIDEO)

Kristijan je mladić koji je ovih dana napravio pravi bum u srpskim medijima

Objavljeno: 25.03.2021. 18:56h > 11:33h

Kristijan Bajramović. Dobro zapamtite ovo ime.

Kristijan je mladić koji je ovih dana napravio pravi bum u srpskim medijima, a sada imate priliku da se uverite i zbog čega.

Rođen je u Beogradu, ima svega 24 godine i već sedam godina je zaposlen u Gradskoj čistoći. Oženjen je, ima dvoje dece, ali ono što je malo ko do nedavno znao jeste da ovog skromnog momka krasi božanstven, anđeoski glas.

Interesantno je da je Kristijan prepoznao talenat u sebi tek pre četiri godine, i to sasvim slučajno.

U komšiluku sam imao ljude koji se bave muzikom i jednom prilikom sam naišao i pošto sam stalno sebi pevušio, reko' aj i ja malo da zapevam sa njima. Probao sam i ljudi su se začudili kad su shvatili da znam da pevam" ispričao nam je Kristijan.

Pitali smo ga i u kom muzičkom žanru se najviše prepoznaje, i kako kaže, u pitanju su pop i folk zvuci. Priznao nam je da je najopušteniji kada peva samo za sebe i u tim trenucima se i sam začudi koliko zapravo dobro peva. Džej mu je omiljeni pevač i odlučio je da nam upravo njegovom pesmom ulepša današnji dan.

foto: Aleksandra Čolić

Radno vreme ovog momka je od 6h do 13.30h, a kada nije na radnom mestu, posvećen je porodici. Takođe nam je otkrio da voli fudbal i igra ga kada mu vreme to dozvoljava.

foto: Aleksandra Čolić

Kako Kristijan kaže, nije razmišljao o prijavljivanju za neko muzičko takmičenje jer ga je malo strah kako bi se tamo pokazao.

A vi sami procenite da li je strah opravdan!

(Espreso)