Majka i dete, Foto: Profimedia

EVO ŠTA JE RAZLOG

OSTAVILA JE DETE SVEKRVI DA GA PRIČUVA: Vratila je devojčicu nazad a uradila stvar koju nije smela!MAJKA NAŠLA RUPE

Jedna žena otkrila je da je zabranila svekrvi da viđa unuku zbog ono što joj je uradila iza leđa – da li je u pravu?

Objavljeno: 30.01.2021. 19:54h

Jedna mama ostavila je svoju ćerku sa bakom nakratko, dok obavi nekoliko stvari, a kada se vratila kući sačekalo ju je veliko iznenađenje, zbog kojeg je zabranila svekrvi da nakon toga bude nasamo sa detetom.

Naime, ona je na Redditu objavila da između nje i porodice njenog muža postoje određene "kulturalne razlike", zbog čega je svekrva maltene od rođenja unuke insistirala da joj se probuše uši.

Majka je to odbijala i u dogovoru sa svojim suprugom odlučila da ćerkici neće bušiti uši dok ne odraste dovoljno da sama odluči da li to želi.

"Rekla sam to svojoj svekrvi, svaki put kada me davila tom temom, a to je bilo maltene od porođaja. Moj suprug se složio sa mojom odlukom", napisala je ova žena.

I mislila je da je sa tim gotovo, da je svekrva napokon prihvatila njihovu odluku, ali prevarila se... A u to se uverila kada ju je ostavila da nakratko pričuva unuku.

"Izvela ju je napolje i kada se kasnije vratila, videla sam da su ćerki probušene uši. Rekla mi je da je to uradila njena ćerka, koja je tradicionalno bušila uši svoj deci u familiji. Po*izdela sam! Osećala sam se užasno, rekla sam joj da odmah ode iz kuće! I muž je bio besan i napolju su se neko vreme svađali pre nego što je otišla".

Ona je sada zabranila svekrvi da bude nasamo sa decom, i kaže da je muž u tome podržava, dok je ostatak njegove familije užasno besan zbog te zabrane.

Pitajući da li je preterala što je tako reagovala, mnogi su stali u njenu odbranu.

"To su tvoja deca, a ne njena. Ako ne poštuje odluke koje donosite ti i tvoj muž, onda i ne treba da vam čuva dete", jedan je od komentara.

"To uopšte nije u redu. Nije kao da je nalakirala detetu nokte, pa to može da se skine odmah. Ne, ona je probušila rupe u ušima tvoje bebe", pisali su u komentarima.

Šta vi mislite, da li je njena reakcija preterana?

Bonus video:

(Espreso/Mondo)