Foto: Printscreen/Instagram/gobeljamg7

AU...

MUKE NJENE: Prevarena pevačica koja ima samo 48 KILOGRAMA danas ima povod za SLAVLJE! Nevernom mužu je poručila OVO

Nadežda Biljić i Toma Panić izjurili su iz Bele kuće, a potom su otvoreno govorili o situaciji u kojoj su se našli, ali i o Pauli Hubln sa kojom ju je Toma prevario.

Objavljeno: 21.12.2020. 21:24h

"Nemoj sada ja da počnem da igram rijaliti, koja znam sve o svima! Znala sam šta će biti! Da li ja ne smem da zagrlim oca svog deteta? Nismo mi zajedno u krevetu, ti si mi dao svoj samo. Nije više ista težina tvog branjenja mene. Sada će tvoja devojka da ispadne žrtva", govorila je Nadežda i dodala:

foto: youtubescreen

"Ti ustaneš mene braniš, s punim pravom, svi će da kažu da se ti pereš od onoga. I onda će tvoja bivša devojka da ispadne žrtva, a ja kreten. Ja sam kreten, imam 48 kila, a ona je oštećena? Ovo je rijaliti da se ja svađam s njom, a ja to neću da radi. Devojka je prišla, izvinila se. Ti si kriv, ne ona. Oni neće između nas dve da naprave svađu", pričala je ona.

foto: Printscreen

Inače, Nadežda je danas proslavila svoj 30. rođendan, i tom prilikom su ukućani slavili.Biljićeva je za poklon dobila fotografiju sina Longa, koja je Panića posebno obradovala.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)