Foto: Printscreen/Facebook/Gabriela Koukalova

ima i plemeniti cilj

SVETSKA ŠAMPIONKA SE SLIKALA ZA PLEJBOJ: Priznala je da je zavisnica od se*sa, a sad se skinula za kalendar! (FOTO)

Svojevremeno je izjavila da je nevinost izgubila sa 12 godina

Objavljeno: 14.12.2020. 11:16h > 11:18h

Kad čujete ime Gabrijela Kukalova, možda nećete se setiti odmah, ali ako vam kažemo da je reč o sportistkinji čija je ispovest o tome kako je zavisna od seksa, svojevremeno privukla ogromnu pažnju javnosti, možda vam se "upali lampica".

Tako je, reč je o bivšoj češkoj biatlonki koja je svojevremeno ispričala da je sa 12 godina izgubila nevinost i da je od tada postala zavisna od seksa i da ne može da se suzdržava, te da ne bira ni mesto ni vreme.

A sada je rešila da malo obraduje svoje fanove tako što je prihvatila da se fotografiše za najpoznatiji magazin za muškarce - Plejboj.

Ona je uradila čitav set golišavih i provokativnih fotografija za čuveni magazin, koje će isto tako završiti i u posebnom kalendaru.

Ipak, iza svega se krije i humani razlog, jer prihod od kalendara sa njenim erotskim slikama će ići u dobrotvorne svrhe. Tačnije, ići će u fond za ljude koji imaju poremećaj u ishrani.

- Ja sam žena i želim da budem lepa. Prvo sam bila iznenađena pozivom, a onda sam shvatila razlog - poručila je Kukalova.

Dvostruka svetska šampionka se i ranije fotografisala bez odeće, čak i sa svojim bivšim mužem, od koga se nedavno razvela posle četiri godine braka.

(Espreso.co.rs)