Foto: Printscreen/Twitter/@tennis_gifs

više voli bahanalije nego tenis

ZBOG KIRJOSA SMO ZABORAVILI NA NJEGA: Još jedan skandal majstor koji mrzi Novaka napravio haos u Parizu!

Čuveni Ernests Gulbis je posle nekoliko godina van pažnje teniske javnosti ponovo podsetio koliko je sklon incidentima

Objavljeno: 22.09.2020. 16:14h > 16:16h

Poslednjih godina smo zaboravili na još jednog nestašnog dečka " belog sporta" usled svih ispada Nika Kirjosa, ali Ernests Gulbis se sada potrudio da nas podseti na to da je on pre Australijanca bio skandal majstor.

Nekada velika nada svetskog tenisa je izazvala novi incident, ovog puta u 1. kolu kvalifikacija za Rolan Garos.

On je u toku meča protiv Marka Čekinata napao jednog fotografa koji je fotografisao meč, jer mu je navodno smetalo što se ovaj pomera kako bi uhvatio bolji ugao za fotografije.

Naravno, Letonac je to iskoristio da se žali da ga dekoncentriše, a čak je čoveka nazvao i "francuskim kretenom".

Međutim, to nije sve, pošto je izgubio meč 6:4, 7:5, on je pokušavao da ode sa terena, ali to nije bilo moguće dok mu neko sa spoljne strane ne otvori kapiju, što ga je još više iznerviralo.

Letonski teniser, inače sin tamošnjeg milionera, nekada je bio velika nada svetskog tenisa, međutim, posvećeniji je bio raskalašnom životu i bahanalijama van terena, nego svojoj igri i mečevima.

Takođe, on je zajedno sa Novakom Đokovićem bio na akademiji kod Nikole Pilića u Minhenu, kad su bili deca i bili su drugovi, ali potom kad su prešli u profesionalce on je prvi rekao da mrzi srpskog igrača.

Postoji nekoliko igrača koje ne volim. Ne volim Novaka iako se znamo od kada smo imali 12 godina. Tada je bio običan dečak. Promenio se posle prvog velikog trijumfa. To vidim u njegovim očima. Sada nas gleda drugačije. Istina, nikada nismo imali ni jedan konflikt, ali osećam promenu u njegovoj ličnosti. Ne volim takve ljude. Volim osobe sa jakim personalitijem. One koje se ne menjaju zbog uspeha ili zarađenog novca. Zbog ovoga se ja trudim da budem pažljiv i da se ne promenim - rekao je Gulbis sada već davne 2013. godine.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)