A KAD JE PAO MRAK U RIMU, NOVAK SE ODVOJIO OD SVIH I UPALIO KAMERU: Ovo je bila specijalna poruka najboljeg!
Foto: Printscreen/Twitter

na italijanskom

A KAD JE PAO MRAK U RIMU, NOVAK SE ODVOJIO OD SVIH I UPALIO KAMERU: Ovo je bila specijalna poruka najboljeg!

Srpski teniser se obratio pre svega svojim fanovima u Italiji

Objavljeno:

Novak Đoković je osvojio novu titulu na Mastersu u Rimu.

Najbolji teniser sveta je pobedio u finalu Dijega Švarcmana i osvojio peti pehar u italijanskoj prestonici, a ujedno 36. na turnirima iz Serije 1000 što je rekord u dosadašnjoj teniskoj istoriji.

S obzirom da je kao šampion imao još brojnih obaveza preko meča, srpski teniser je morao da ostane u kompleksu još dugo nakon što je pao mrak i što su se tribine ispraznile.

Tada je srpski teniser izašao na tribine i odlučio da se obrati još jednom svojim navijačima koji mu non-stop šalju poruke podrške, pogotovo posle onoga što se desilo na US openu.

- Ljudi, hvala svima koji ste došli da gledate meč, zaista želim da se zahvalim svima i pošaljem puno ljubavi i zahvalnosti za sve. Hvala i onima koji nisu mogli da budu tu danas, a želeli su. Bilo je ovo čudnih sedam, osam meseci. Nadam se da ovo može da donese više pozitivne energije za sve one koji prate tenis i mene. Uvek se osećam kao kod kuće u Rimu iako je ove godine malo tiše nego obično, kazao je Novak.

Potom se novi šampion Rima osvrnuo i na kompleks "Foro Italiko":

- Jako je čudno da hodam kroz prazan kompleks i jedino pozitivno u tome je da mogu da ga vidim lepo jer nema ljudi. Nadam se da ću se sledeće godine sresti ovde sa puno više navijača, a možda i ranije - zaključio je srpski as.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.