Adrijen Broner je ponovo uhapšen, Foto: AP

Ko zna šta je moglo da bude

STRAVA I UŽAS! Mejvederov prijatelj se onesvestio od opijata za volanom: Obeznanjeni bokser nije znao gde bije!

Ovo mu je samo jedan u nizu problema sa kršenjem zakona, a sad je imao sreće da nije bilo žrtava

Objavljeno: 14.03.2020. 23:03h

Neverovatna tragedija u SAD je izbegnuta u poslednji čas i to zahvaljujući prolaznicima i pravovremenom odgovoru policije na pozive.

Naime, poznati bokser Adrijen Broner, prijatelj i nekadašnji štićenik Flojda Mejvedera, se obeznanio za volanom od korišćenja alkohola i verovatno nekih opijata.

Policija Majami Biča je u petak dobila poziv od očevidaca da se čovek za volanom Rols Rojs Kalinana onesvestio i odmah su stigli na lice mesta, ali nisu mogli da ga probude u prvi mah.

Boner je bio toliko "razvaljen" da su policajci morali da drmaju ceo automobil da bi ga razbudili i dobili neku reakciju od njega.

On je odmah uhapšen, a kako piše u policijskom zapisniku, nerazgovetno je pričao, oči su mu bile "mutne" zbog čega je odveden u policijsku stanicu na trežnjenje u trajanju od 8 sati i platio je kaznu od 1.000 dolara.

Sva sreća je da je automobil bio parkiran u trenutku kada se Broner onesvestio, inače je mogla da se dogodi neviđena tragedija sa velikim brojem žrtava.

Adrijen Broner je svojevremeno bio velika nada boksafoto: AP

Inače, Broner već godinama ima problema sa zakonom, pošto se često suočava sa optužbama za seksualno uznemiravanje i napastvovanje žena. Sklon je i fizičkim nasrtajima na ljude, a optužen je i za uzimanje nakita koji nije plaćao.

Nekada je bio jedan od najtalentovanijih boksera svoje generacije, pa ga je Flojd Mejveder uzeo pod svoje tutorstvo. Ostvario je skor 33-4, a poslednje mečeve koje je boksovao je izgubio od Menija Pakjaa i Majkija Garsije, a nerešen meč je imao sa Džesijem Vargasom.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)