Pasulj, Foto: Printscreen/Youtube/ kuhaj i peci

pažnja

NAJJAČA PRIPREMA DOMINIKANSKOG SLATKOG PASULJA ZALUDEO SVE: Ovako ga samo MASTERŠEFOVI rade, ješćete ga na REPEAT

. Sve dobro sjedinite. Po želji pospite šećerom u prahu

Objavljeno: 22.03.2024. 09:45h > 09:52h

Ako ste veliki ljubitelj pasulja, njegova slatka verija će vas oboriti s nogu.

Toliko je dobar da ćete ga spremati na repeat.

Zove se dominikanski slatki pasulj.

Evo kako se sprema:

300 g pasulja tetovca

100 g mlevenih oraha

200 g šećera u prahu

100 g posnog mlevenog keksa

1 kašičica ruma

cimet-šećer

karamel-vanila začin

šećer u prahu za posipanje

Skuvajte pasulj pa ga ocedite i izbledajte sa vodom. Tome dodajte mlevene orahe, posni mleveni keks, šećer, rum, cimet šećer i karamel vanilu. Sve dobro sjedinite. Po želji pospite šećerom u prahu. Prijatno!

(Espreso/Alo.trepza/prenela P.V.)