Foto: Starsport©

fk crvena zvezda

CRVENO-BELI NE ŽELE DA SE ODREKNU MILJENIKA NAVIJAČA! Počeli su novi PREGOVORI!

I sve ide u dobrom pravcu, pa se može očekivati da saradnja uskoro i zvanično bude produžena

Objavljeno: 24.01.2024. 11:44h > 12:02h

Crvena zvezda je počela pregovore sa Aleksandrom Kataijem, kojem ističe ugovor sa crveno-belima na leto 2024. godine, saznaje Telegraf.

I sve ide u dobrom pravcu, pa se može očekivati da saradnja uskoro i zvanično bude produžena.

Zvezda ne želi da se odrekne igrača koji je postao jedan od simbola uspona crveno-belih i koji ima status miljenika navijača, a koji uvek u svakom momentu jednim potezom može da reši meč.

foto: Starsport©

Iako će 6. februara napuniti 33 godine, Zvezda ne želi da dozvoli sebi luksuz da ostane bez "magika", kako navijači zovu Kataija.

Kataiju je ovo šesta sezona u Zvezdi u drugom mandatu. Sa klubom sa Marakane je osvojio četiri titule šampiona države i tri Kupa Srbije, a u jednoj sezoni je bio i najbolji strelac Superlige.

Ove sezone je kuburio s povredom, a ni bivši trener Barak Bahar mu nije davao mnogo minuta, pa se očekuje da se to promeni dolaskom Vladana Milojevića, koji dobro poznaje njegove kvalitete.

foto: Starsport

Katai je u Zvezdi do sada odigrao 215 utakmica, postigao je 105 golova i upisao 50 asistencija. Ove sezone je odigrao 16 utakmica u svim takmičenjima i postigao pet golova.

Bonus video:

(Espreso/Telegraf/D.U./Prenela: N.J.)