ZVEZDIN PROMAŠAJ ŽALI ZA DANIMA NA MARAKANI: Hteo sam da igram, ali sam bio sprečen...
Marakana, Foto: Starsport©/David Damnjanović

ISKRENo

ZVEZDIN PROMAŠAJ ŽALI ZA DANIMA NA MARAKANI: Hteo sam da igram, ali sam bio sprečen...

Težak period karijere

Objavljeno: 20:59h

Francuski fudbaler Lois Dioni je stigao u Crvenu zvezdu kao veliko pojačanje, ali nije uspeo da se dokaže na "Marakani".

Usledio je povratak u domovinu gde je ponovo obukao dres Anžea, a sada kaže da je mogao mnogo više da pokaže u redovima srpskog šampiona.

Trenutno je u usponu forme pošto je ove sezone zabeležio učinak od 11 golova i pet asistencija.

- Vratio sam poverenje kluba, trenera, ono što mi je nedostajalo dosta godina. Za mene je to, kad ti trener veruje, jedna od najvažnijih stvari u fudbalu. Možete ga vratiti samo na terenu. I mislim da se to pokazalo u prethodnih pet-šest meseci - rekao je Dioni u intervjuu za sajt Lige 2.

Lois Dioni
Lois Dionifoto: Starsport©

Dioni je u dresu Zvezde postigao tri gola na 17 utakmica, a u Beogradu je proveo godinu dana na pozajmici.

- Poslednje dve godine su bile najkomplikovanije. Nisam mogao da igram jer sam se povredio, dok sam u Crvenoj zvezdi bio spreman da igram, ali sam bio sprečen iz različitih razloga... Posle, kada čujete da ste doživeli povredu prednjih ukrštenih ligamenata, to stvara nemir u vašoj glavi. Nikada nisam mislio da ću doživeti ovu povredu u životu jer sam prilično jaka osoba. Kada vam se to de si, kažete sebi 'i ja to imam'. U poslednjoj godini svog ugovora bilo je još komplikovanije. Ali, kao što sam uvek govorio, jaka sam osoba u glavi. Moji najmiliji su bili tu svaki dan, ekipa, klub i navijači takođe, da me podrže u veoma teškom periodu - rekao je Dioni.

Bonus video:

00:15

Delije napravile fantastičnu koreografiju

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.