Marko Janjušević Janjuš, Foto: © ATA Images, printscreen/instagram/janmiha

tuga

NOVA JANJUŠEVA OBJAVA LEDI KRV U ŽILAMA: Ovim stihovima se OBRATIO POKOJNOM Mihailu, da se NAJEŽIŠ

Mihailo Janjušević je na večni počinak ispraćen u sredu, 27. decembra u rodnom Prijepolju na Kolovratu.

Objavljeno: 29.12.2023. 09:19h > 09:23h

Mihailo Janjušević, rođeni brat učesnika "Elite" Marka Janjuševića Janjuša, pronađen je mrtav u 27. godini u Beogradu, ostavljajući porodicu i prijatelj u velikoj boli.

Na večni počinak ispraćen u sredu, 27. decembra u rodnom Prijepolju na Kolovratu, nedaleko od porodične kuće. Tuga i bol ne jenjavaju za najmlađim bratom, a Janjuševa poslednja objava na društvenoj mreži Instagram, koji je stihove balade "Amanet" Dejana Matića posvetio pokojnom bratu.

"Da falićeš mi znam, svaki minut, svaki dan, u to budi siguran... Na svetu nisi bio sam, putuj spokojan", reči su pesme koje je utučeni Janjuš posvetio svom pokojnom bratu Mihalu.

Janjuš posvetio stihove pesme "Amanet" pokojnom Mihailufoto: Printscreen/Instagram/mali_janjus

Podsetimo, Marko se na groblju oprostio od brata Mihaila potresnim govorom.

- Poštovani prijatelji, rođaci i kumovi. Dragi moj brate, sada se opraštamo, a to ne želim. Ne želim da iko pomisli da te ostavljam i da nastavljam dalje. Teško mi je da pronadjem pravu reč. Deset godina si mlađi od mene, prerano si otišao. I pored toga sto si najmlađi, navikao si nas na svoju veličinu. Ti si naš mali brat, a oličenje dobrote i čistote. Ono što nikada sebi neću oprostiti je to što ti nikada nisam rekao koliko mi značiš. Hvala što si mi ulepšao život kad si se rodio - poručio je Marko kroz suze.

Bonus video:

(Espreso/Kurir/ Ilija Lukić Prenela: I.R.)