U KUĆI NOVOSADSKE BARBIKE OPŠTE SLAVLJE, NASTALA CIKA I VIKA: Napravila neviđeno iznenađenje, OVO JE SAN MNOGIH
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

SVAKA ČAST

U KUĆI NOVOSADSKE BARBIKE OPŠTE SLAVLJE, NASTALA CIKA I VIKA: Napravila neviđeno iznenađenje, OVO JE SAN MNOGIH

U dnevnoj sobi su se svi zajedno okupili i uživali u novogodišnjim čarolijama, a zatim je usledilo i slikanje i poziranje

Objavljeno: 08:12h

Pevačica Nataša Bekvalac priredila je u svom domu deci neverovatno iznenađenje za praznike. Naime, Nataša je rešila da iznajmi luksuzne maskote i tako im ulepša dan, a kako je sve proteklo pokazala je na svom storiju na Instagramu.

Ona se odlučila za Grinča i Patuljicu, a kada su ih deca ugledala u svojoj kući bukvalno su krenula da vrište od sreće i uzbuđenja, skaču i grle ih u isto vreme.

U jednom trenutku pojavio se i Deda Mraz, koji je u rukama nosio poklone i došao da pozdravi decu, koja će ovaj dan sigurno dugo pamtiti, obzirom su uživala u pravoj bajci.

1 / 4 Foto: Instagram/bekvalceva

U dnevnoj sobi su se svi zajedno okupili i uživali u novogodišnjim čarolijama, a zatim je usledilo i slikanje i poziranje sa maskotama.

Podsetimo, pevačica Nataša Bekvalac je ove godine okitila jelku na specifičan način. Jelka je do plafona i ima samo zlatne niti bez ukrasa. Shvatila je da božanstvene stvari ne treba da budu skupe i komplikovane, a onda su usledile želje.

U jednom trenutku pojavio se i Deda Mraz
U jednom trenutku pojavio se i Deda Mrazfoto: Instagram/bekvalceva

- Ja stvarno pišem pismo Deda Mrazu sa ćerkama, za mene je to metafora a oni dok god budu želeli da veruju ja im neću rušiti sneška. Meni niko ne ispunjava želje, što poželim uglavnom ispunim. Trudim se da ne budem bahata i nerealna već da budu u skladu sa mojim očekivanjima. Da ne zvuči ovo kao neki luzerski govor ali stvarno gledam život realno. Kada ga pumpamo onda se brže razočaramo - rekla je Nataša koja je već odlučila da ispuni želje Katji i Hani jer nisu preterane.

Bonus video:

00:17

Nataša Bekvalac

(Espreso/blic/Dejana Nikolić/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.