OVAKVA TUGA SE NE PAMTI U PRIJEPOLJU! Komšije progovorile o Janjuševoj PORODICI, mole se Bogu za 1 STVAR, baš BOLNO
Marko Janjušević Janjuš, Foto: NIKOLA ANĐIĆ, INSTAGRAM, KURIR

MUK I TUGA

OVAKVA TUGA SE NE PAMTI U PRIJEPOLJU! Komšije progovorile o Janjuševoj PORODICI, mole se Bogu za 1 STVAR, baš BOLNO

Porodica Janjušević juče je ispratila na večni počinak sina i brata Mihaila (27), koji je oduzeo sebi život.

Objavljeno: 15:57h

Prijepolje je juče bilo zavijeno u crno, a tuga na licima sugrađana se mogla videti čitavoga dana. Svi su u šoku i dalje, a porodica i dalje ne dolazi sebi nakon svega što se dogodilo. Braća Marko i Boris su juče nakon sahrane sedili kraj groba svog brata dok su mnogi prijatelji pokušavali da ih uteše.

Meštani Prijepolja za Janjuševiće su imali samo reči hvale. Svi su pričali kako su oni jedna vredna i poštena porodica, uvek raspoložena za razgovor i pomoć drugima. Jedna od sugrađanki Janjuševića je ispričala malo više o njima:

- Ovo je velika tragedija, ne znam kako će se porodica oporaviti. Vi ne možete da verujete koliko su oni dobri ljudi, pre svega vredni i radni. Desanka je primer prave porodične žene. Borisa i Marka su svi voleli jer su bili košarkaši koji su vredno trenirali, a Janjuša su zavoleli i u Zadruzi, oni su svi šaljivdžije bili od detinjstva. Mihaila baš i nisam poznavala, ali sećam se da je često išao za braćom, ipak je on bio najmlađi. Tuga, ne znam šta da vam kažem , nek im Bog da snage da preguraju sve ovo! Ovakvu tugu Prijepolje ne pamti - rekla je sugrađanka Janjuševića sa suzama u očima.

Janjuš na sahrani brata Mihaila
Janjuš na sahrani brata Mihailafoto: Kurir

Pred nje, radnici u obližnjoj radnji su nam takođe prokomentarisali Janjuševiće:

- Dragi ljudi, ovo je toliko tužno, jadni ti ljudi. Janjuševići su toliko dobri i prijatelji i komšije, ne znam kako će ovo preživeti.. Mnogo mi ih je žao, išli smo da izjavimo saučešće roditeljima i braći... Toliko su vredni i pošteni, svakome su pomogli.. Tuga - rekla je komšinica.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Pink Prenela I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.