Šnicle, Foto: Printscreen/youtube/ My kitchen Tanja

prijatno!

PREDLOG ZA BRZ I UKUSAN RUČAK: Mekane i sočne ŠNICLE iz rerne u neodoljivom SAFTU

Pomešati vodu, mleko i začine pa preliti preko šnicli

Objavljeno: 17.07.2023. 23:59h

Ako imate već isečene tanke šnicle i ne znate šta ćete sa njima, pa lako je, stavite ih u rernu i za sat vremena su gotove.

Sastojci:

6 šnicli2 kašike brašna 1 kašika suvog začina 1 kašika mlevene, crvene paprike 1 kašičica peršunovog lista malo bosiljka i ruzmarina, malo bibera 200 ml mleka 300 ml vode

foto: Printscreen/Youtube/My kitchen Tanja

Priprema:

Svaku šniclu izlupati.

Uvaljati šnicle u brašno pa ih poslagati u vatrostalnu tepsiju.

Pomešati vodu, mleko i začine pa preliti preko šnicli.

Staviti u rernu koju smo zagrejali na 200 stepeni i peći sat vremena.

AKo vam se učini da nisu pečene ostavite još malo u rerni za svaki slučaj.

Isto tako ako vidite da vam je skoro sva tečnost isparila dolijte još malo vode.

Poslužite tople uz pire ili rižu, prelivajući ih saftom koji je nastao prilikom pečenja uz njih.

Prijatno.

(ESpreso/Trpeza)