Punjene paprike na tanjiru, Foto: Printscreen/Youtube/My kitchen Tanja

sa

OVA 3 SASTOJKA MENJAJU UKUS PUNJENIH PAPRIKA: Iskusne DOMAĆICE se kunu u njih, MORATE da ih PROBATE

Tri sastojka koja koriste iskusne domaćice za punjene paprike isprobajšte što pre

Objavljeno: 17.07.2023. 10:02h

Iskusne domaćice imaju svoje tajne za ukusne punjene paprike.

Po njihovom receptu ćete ih od sada stalno spremati.

Biće mnogo ukusnije, a uopšte nije komplikovano.

foto: Printscreen/Youtube/ Kuhinja Valentina Mašković

Punjene paprike se često nalaze na srpskoj trpezi, a osim fantastičnog ukusa kojem retko ko može da odoli, one se i jednostavno pripremaju, pa ih domaćice sa užitkom prave. Sve što je potrebno jeste da paprike napunite nadevom, sipajte paradajz sos i krčkate. Ovo je jedan od najlakših recepata za specijalitet od paprika.

Ali, ako želite da poboljšate ukus punjenim paprika, neke iskusne domaćice su otkrile tajne. One u ovo jelo dodaju neke sastojke koje samo poboljšavaju ukus, a mi te tajne otkrivamo vama.

foto: Bakina kuhinja

Koji su to tajni sastojci?

Ako u nadev od mesa i pirinča dodate i seckane šampinjone obično jelo ćete pretvoriti u pravo kulinarsko remek-delo. A ako ipak niste ljubitelj pečuraka, u nadev dodajte seckanu slaninu.

Ona svakom jelu daje poseban šmek. Takođe, kada napunite paprike možete da koristite sirovo jaje umesto krompira ili paradajza. Ali jedna napomena ako koristite jaje. Tada paprike obavezno pecite u rerni, a nemojte da kuvate na šporetu.

Bonus video:

(Espreso/Stvar ukusa)