Evrovizija, Foto: prentscreen/youtube/Eurovision Song Contest

takmičenje

PRE 11 GODINA ZALUDELA JE SVE SVOJIM NASTUPOM, SADA JE OPET U VRHU: Ova ZEMLJA je FAVORIT Pesme Evrovizije

Sinoć je održano prvo polufinale Pesme Evrovizije

Objavljeno: 10.05.2023. 14:52h

Evrovizijska pobednica 2012. godine, Lorin, sinoć je nastupila na velikoj sceni u Liverpulu sa pesmom "Tetovaža" i zahtevnim performanskom izazvala ovacije i plasirala se u finale gde će ponovo nastupiti 13. maja, i još jednom pokušati da prestižno takmičenje dovede u Švedsku.

Lorin se nakon jedanaest godina publici predstavila pod rednim brojem 11, sa slučnim performansom kao za pobedničku kompoziciju "Euforija".

Šveđanka i ove godine važi za jednog od glavnih favorita za pobedu, a prema prognozama kladionica je ubedljivo na prvom mestu.

Tokom prvog polufinala ponela je bež kostim, a dugački nokti i kosa privukli su posebnu pažnju i dodatko učinili da njen nastup izgleda čarobnofoto: prentscreen/youtube/Eurovision Song Contest

Tokom prvog polufinala ponela je bež kostim, a dugački nokti i kosa privukli su posebnu pažnju i dodatko učinili da njen nastup izgleda čarobno. Njen moćni vokal je "razbio" več u prvim taktovima, a publika je bila u transu.

Svoj san je ostvarila na švedskom Idolu, gde je osvojila četvrto mesto, nakon čega njena karijera kreće uzlaznom putanjomfoto: prentscreen/youtube/Eurovision Song Contest

Inače, Lorin je rođena Šveđanka i ima berberske gene sa majčine, i arapske sa očeve strane. Živela je u desetočlanoj porodici, sa petoro braće i sestara, polubratom i lažnim bratom, kako ih ona naziva.

Njen moćni vokal je "razbio" več u prvim taktovima, a publika je bila u transu.foto: prentscreen/youtube/Eurovision Song Contest

Svoj san je ostvarila na švedskom Idolu, gde je osvojila četvrto mesto, nakon čega njena karijera kreće uzlaznom putanjom.

Lorin je rođena Šveđanka i ima berberske gene sa majčine, i arapske sa očeve stranefoto: prentscreen/youtube/Eurovision Song Contest

Iako je obećala sebi da neće pokušavati ponovo, kada joj je predstavljena pesma "Tattoo", nije mogla da odoli.

Bonus video:

(Espreso/24sedam)