Antonela Rokuco/Džordan Ozuna, Foto: Printscreen/Instagram/antonelaroccuzzo, Printscreen/instagram/jiordyn

finale

ŽENE I DEVOJKE FUDBALERA U KATARU: Dupla kruna za par Mesi ili egzotična Džordan - koja je najlepša? (FOTO/ANKETA)

Antonela Rokuco ili Džordan Ozuna, ko je vaš izbor za najlepšu suprugu/devojku fudbalera u Kataru? Glasajte u anketi na kraju teksta

Objavljeno: 21.12.2022. 12:13h

Finale Svetskog prvenstva u Kataru je imalo fantastičan završetak, bar za Argentince i neutralne posmatrače, a stigli smo i do finala u našem i vašem izboru za najlepšu devojku/suprugu fudbalera na ovom Mundijalu.

Dame koje su u velikom finalu su definitivno izdominirale u prethodnim rundama, a sada da vidimo koja je apsolutno najlepša.

ANTONELA ROKUCO

Lionel Mesi je osvojio jedini veliki trofej koji mu je nedostajao, ispisao istoriju i postao zauvek junak Argentine, a da li će supružnici Mesi odneti duplu pobedu iz Katara?

Antonela Rokuco, Leova žena, bila je ubedljiva do sada, a u polufinalu je "potukla" Srpkinju Sofiju Milošević sa dve trećine vaših glasova.

FOTO: Profimedia
FOTO: Printscreen/Instagram/antoroccuzzo88
FOTO: Instagram/antonelaroccuzzo
FOTO: Instagram/antonelaroccuzzo
FOTO: Printscreen/Instagram/antonelaroccuzzo

Mesi i Rokuco su se zavoleli u detinjstvu dok su još oboje bili veoma siromašni, a Leo zna Antonelu od svoje pete godine.

foto: Instagram/antonelaroccuzzo

Njih dvoje su 2017. godine u svom rodnom Rosariju pred 260 gostiju krunisali svoju ljubav.

FOTO: Printscreen/Instagram/antonelaroccuzzo
FOTO: Printscreen/Instagram/antonelaroccuzzo
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Printscreen/YouTube

Svi koji poznaju Antonelu Mesi kažu da je ona ostala skromna devojka iako ima milione pratilaca na društvenim mrežama i novca koliko god poželi.

Samo očigledno nije neki autoritet za nestašnog sina Matea.

DŽORDAN OZUNA

Skoro jednako ubedljiva protiv Izabele Kovačić, bila je Džordan Ozuna, devojka Karima Benzeme koja je zablistala u našem takmičenju, kad već njen izabranik nije mogao na Mundijalu zbog povrede.

U pitanju je zanosna meleskinja koja se, osim prelepim crtama lica, izdvaja kovrdžavom kosom koja na svakoj slici savršeno stoji uz njeno izvajano telo.

Džordan je Amerikanka mada očigledno egzotičnog porekla, a počela je kao konobarica u Las Vegasu gde je raidla tri godine pre nego što je prešla u manekenstvo.

Međutim, Ozuna je tu karijeru sada prekinula jer očekuje dete sa Benzemom. Zvanično najbolji igrač sveta ima sina i ćerku iz prethodnih veza.

Antonela Rokuco ili Džordan Ozuna, ko je vaš izbor za najlepšu suprugu/devojku fudbalera u Kataru? Glasajte u anketi ispod:

(Espreso)