Foto: Printscreen/Tiktok

poručili joj

SLIKALA SE U VENČANICI OD 300 DINARA I IZAZVALA NEVIĐENI HAOS: Svi gledaju samo U OVO (FOTO, VIDEO)

Detalji poput prozirnog vela i jednostavnih belih sandala su dodatno upotpunili priču, a kako su fotografije nastale u divnom ambijentu čini se da pratioci nisu mogli da nađu nijednu jedinu zamerku

Objavljeno: 24.11.2022. 13:58h

Venčanica Rejčel Koneli je odmah privukla pažnju njenih pratilaca, a svi ostali u blgom šoku kad je otkrila cenu iste

Naime, ona je prvu polovnu venčanicu platila svega 3 dolara ili 338 dinara. Haljina je izazvala opšte oduševljenje, a osim što su pratioci konstatovali da je izuzetno elegantna i svedena, dosta njih je uporedilo sa Megan Markl.

"Kupila sam ovu svilenu haljinu odmah nakon što smo se verili i nosila je na ceremoniji", napisala je u video snimku na kojem je pokazala kako je bila stilizovana.

Detalji poput prozirnog vela i jednostavnih belih sandala su dodatno upotpunili priču, a kako su fotografije nastale u divnom ambijentu čini se da pratioci nisu mogli da nađu nijednu jedinu zamerku.

Ono što je posebno zanimljivo, odnosi se na podatak da Rejčel tog dana nije nosila samo jednu jeftinu venčanicu. Naime, ona je ponela i kratku belu haljinu koju je platila 564 dinara, a u video je napisala "Nikad ne znaš što ćeš naći među povoljnim stvarima dve nedelje pre venčanja."

Kraća venčanica je bila posebno interesantana, zbog zanimljivih detalja poput čipkastog donjeg dela i dramatičnih puf rukava. Ispostavilo se da i ovaj izbor pun pogodak.

"Zaista zapanjujuće. Kao nešto iz časopisa", napisao je jedan pratilac, dok je drugi dodao: "Volim minimalistički izgled, ali ovaj takođe deluje veoma skupo." "Neverovatano, stvarno kako ste to uspeli ali obe haljine su tako jedinstvene i lepe!" komentarisali su i drugi, a bilo je i onih koji su pomislili da neodoljivo podseća na vojvotkinju od Saseksa.

Jedna osoba je čak prokomentarisala da je naletela na fotografiju i da je na prvi pogled da je zaista reč o Megan Markl, dok su ostali primetili sličnost.

Kako vam se dopada njen izbor venčanica?

(Espreso)