Dejan Stanković, Foto: Starsport©

au!

DEJANU STANKOVIĆU UPADA KAŠIKA U MED! Član kraljevske porodice kupuje njegov POTENCIJALNI KLUB!

Ne prestaju spekulacije o Stankovićevom angažmanu u Seriji A

Objavljeno: 20.09.2022. 09:17h

Dok se ponovo nagađa da bi srpski trener Dejan Stanković mogao da preuzme ekipu Sampdorije, italijanski mediji prenose da bi novi vlasnik kluba mogao da postane Halid Faleh Al-Thani, član katarske vladajuće porodice.

On je navodno "spreman da kupi klub" koji prolazi kroz velike probleme na startu sezone.

Navodno, postoji potvrda da su u toku pregovori oko dolaska novih vlasnika, a u čitav proces su uključeni i bivši fudbaler Ivano Boneti i filmski producent Frančesko Di Silvio.

Dejan Stankovićfoto: Starsport©

Di Silvio je novinskoj agenciji na uvid dao pismo, kojim je potvrđeno da postoji veliki interes te grupe da kupi Sampdoriju, koja je u velikim problemima od kada je bivši predsednik Masimo Ferero predao vlasništvo nakon hapšenja zbog optužbi da je vršio finansijske malverzacije.

Što se Stankovića tiče, on je napustio Crvenu zvezdu krajem avgusta posle neuspeha u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Od tog momenta se govorilo da bi mogao da karijeru nastavi u Interu ili Sampdoriji, a spominjao se i Olimpijakos.

Stanković je u Ljutice Bogdana bio od 2019. godine kada je nasledio Vladana Milojevića, a za dve i po godine je osvojio tri titule i dva trofeja u Kupu Srbije.

(Espreso/Sportal)