DEJAN STANKOVIĆ SE VRAĆA?! PONOVO U ULOZI TRENERA
Dejan Stanković trenutno je bez kluba, Foto: Starsport©

ultimatum!

DEJAN STANKOVIĆ SE VRAĆA?! PONOVO U ULOZI TRENERA

Za sada nema informacija da li je Stanković dao pozitivan odgovor

Objavljeno:

Italijanski list "Tutosport" prenosi da je Inter hitno potražio novog trenera.

Inter je loše počeo novu sezonu pošto je pretrpeo tri poraza u derbijima (Lacio, Milan i Barselona), pa je zbog toga rukovodstvo održalo hitan sastanak na kome je Simoneu Inzagiju postavljen ultimatum.

1 / 7 Foto: Starsport/Peđa Milosavljević

Naime, naredne tri utakmice pred njim (Torino, Plzenj i Udineze) su ključne, ako ne uzme šest bodova postaće bivši trener Milaneza.

Italijanski list “Tutosport” prenosi da su Interu već hitno potražili novog trenera. Čelnici Intera su u kontaktu sa Dejanom Stankovićem koji bi mogao da zameni Inzagija ukoliko ne bude promene raspoloženja u klubu do reprezentativne pauze…

OGLASIO SE MILAN BORJAN POVODOM ODLASKA DEJANA STANKOVIĆA!

Stanković je igračka legenda Intera pošto je sa “nerazurima” osvojio sve što se može osvojiti, uključujući i triplu krunu 2010. godine. S obzirom na to da je trenutno bez kluba posle ostavke u Crvenoj zvezdi, ne čudi što se spominje kao potencijalni trener Intera, pošto se u Italiji i te kako pratila njegova trenerska karijera i ranije su ga već kontaktirali Sampdorija i Udineze.

Za sada nema informacija da li je Stanković dao pozitivan odgovor Interu u prvom kontaktu, odnosno jedino pitanje koje se postavlja je da li je tajming dobar – pošto možda doskorašnji trener Zvezde želi odmor pose skoro tri godine na Marakani.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.