Policajac sa Petlovog brda, Foto: PRINTSCREEN/YOUTUBE/KLASIKTV1, Espreso

DA LI STE ZNALI

EVO KAKO DANAS IZGLEDA KUĆA "POLICAJCA SA PETLOVOG BRDA" Otišli smo tamo i ZANEMELI (FOTO)

Nećete verovati kako ova kuća sada izgleda

Objavljeno: 17.08.2022. 13:35h > 16:04h

Kao i svaki put, ekipa Espreso portala obilazi mesta gde su nekada snimane kultne serije, kojima se i danas raduje cela Srbija.

Posle Ranča prokletih i kuće u kojoj su nekada živeli Golubovići iz "Srećnih ljudi", otišli smo do one koju je nesumnjivo upamtio svako, zbog simpatičnog razgovora Boškovog sina Davida sa psom koji je stražario.

foto: Youtube

Naime, bili smo do kuće u kojoj je u seriji "Policajac sa Petlovog brda" Boško (Ljubiša Samardžić) bio zatočen kada je spasio nesrećnu porodilju sa zgrade porodilišta. Nekoliko dana proveo je u podrumu kod njenog oca (Živojina Milenkovića), a Smiljka (devojka koja je kasnije tvrdila da je dete njegovo) davala mu je kroz rešetke prozora hranu kako bi preživeo.

Naime, kuća se nalazi u ulici Braće Lukića u Železniku, a kao što možete videti po fotografijama, dosta se promenila.

FOTO: Espreso
FOTO: Espreso
FOTO: Espreso
FOTO: Espreso

Promenila se i sama okolina ove kuće. Mnogo je stambenih jedinica izgrađeno oko nje, a do same kuće se ne može dopreti zbog postavljene ograde. U toj kući, kako saznajemo, ne živi niko, ali se vidi da je dobro očuvana, te pretpostavljamo da neko sa vremena na vreme ipak boravi u njoj.

Sećamo se svi scene kada mali David (Boškov sin) razgovara i mazi psa vučjaka preko ograde, kako bi ostali članovi porodice uspeli da uđu u dvorište i spasu svog oca.

foto: Espreso

Pogledajte jednu od scena iz te kuće:

Prisetimo se, kuća u kojoj je on živeo sa mališanima, SRUŠENA JE.

Kratak opis serije:

Policijski inspektor Boško Simić, ima petoro dece i četiri žene.

Spretan u akcijama, neobičan otac i „majka“ svojoj deci, neponovljiv svojim bivšim i budućim ženama. Sve njegove bivše supruge su vrlo uspešne poslovne žene, a njihove karijere ne ostavljaju nimalo vremena za porodični život, dok Boško sa svojom decom živi u kući na Petlovom brdu.

Vremenom njegov profesionalni život trpi jer njegov šef ne želi da toleriše stalna zakašnjenja i izostajanje sa posla.

Život njegove neobične porodice pun je komičnih situacija, ali porodična ljubav pomaže da se uvek i iz svake situacije pronađe najbolji izlaz.

(Espreso)