OVOM MLADOM GLUMCU JE MANDA UMRO NA RUKAMA! Scena je bila JEZIVA, i dalje se seća TOG ŠOKA (FOTO)
Manda, Foto: Zorana Jevtić

TUGA

OVOM MLADOM GLUMCU JE MANDA UMRO NA RUKAMA! Scena je bila JEZIVA, i dalje se seća TOG ŠOKA (FOTO)

Glumac Milorad Mandić Manda, preminuo je na sceni, 15. juna, a od ranije je imao zdravstvenih problema sa kojima se borio

Objavljeno:

Na premijernom izvođenju dečje predstave "Petar Pan" na sceni Ustanove kulture "Vuk Karadžić" glumcu Miloradu Mandiću Mandi je pozlilo nakon čega je predstava prekinuta.

Manda
foto: Printscreen/Instagram

Glumac je preminuo usled infarkta, a ekipa Hitne pomoći ni posle sat vremena nije uspela da ga reanimira.

Mladi glumac Dušan Matejić (25) ispričao je kako se osećao tok kobnog 15. juna kada je tokom predstave “Petar Pan”, na njegovim rukama preminuo Milorad Mandić Manda.

- Manda je igrao Kapetana Kuku, a ja njegovog pomoćnika Smija. Na početku predstave Manda mi pada u naručje, i mi zajedno padamo sa broda. Mislio sam da Manda improvizuje, nisam ni slutio da je doživeo infarkt. Iste večeri sam igrao u Narodnom pozorištu predstavu "Knjiga druga". Bio mi je haos u glavi, telu, izmaglica, neverica... Setio sam se da je "gluma kao lek". Koncentracija te uvodi u neki drugi život i uspeš da zaboraviš šta se dogodilo desetak minuta pre toga. Ovo je predivan posao, ali i surov. Ovakve situacije, nadam se, ojačaju te i kao čoveka i kao glumca - ispričao je Matejić za "Blic".

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.