Ivica Iliev je dao ostavku Partizanu, te se sad fokusira na druge stvari, Foto: Starsport©

ivica traži drugo gnezdo!

POGLEDAJTE ZA ČIJI NAVIJAČKI PORTAL JE ILIEV DAO IZJAVU! Pričao o svojoj budućnosti i OVA 2 IGRAČA

Jedva da se dotakao Partizana

Objavljeno: 12.08.2022. 15:11h

Bivši sportski direktor Partizana Ivica Iliev je govorio za italijanski navijački portal TotoJuve i otkrio je šta možemo da očekujemo od njega u budućnosti.

Minimalno je pričao o Partizanu, a fokus priče je bio na Dušanu Vlahoviću, Partizanovom detetu i asu Juventusa.

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović
FOTO: Starsport
FOTO: Printscreen/Youtube/FK Partizan Beograd
FOTO: Starsport©
FOTO: Starsport©
FOTO: Starsport©
FOTO: Beta/Branislav Božić
FOTO: Starsport©
FOTO: Filip Plavčić
FOTO: Beta/Branislav Božić

– Podneo sam ostavku pre nekoliko dana na funkciju sportskog direktora Partizana. To je bio moj izbor, posle sedam godina želim da se okušam u novoj avanturi van Srbije – rekao je Ivica Iliev u intervjuu za navijački portal TotoJuve. O Vlahoviću je imao samo reči hvale.

– Ovo će biti Dušanova sezona. U prošloj je nailazio na poteškoće, ali je to prirodno u dresu vrhunskog kluba. Uprkos svemu, učinak za Juventus je bio pozitivan. Pokazao je i u Torinu da je igrač ogromnog kvaliteta, što je nadoveštavao od malena, kao veoma talentovan! Bilo je samo pitanje vremena kad će demonstrirati talenat. Nikad se nisam pokajao zbog izbora da ga uvedem u prvi tim Partizana. Reč je o jednom od najvećih talenata koje sam video u karijeri. A video sam dosta fudbalera. Vlahović nema čemu da zavidi, primera radi, Halandu, koji je među najjačim napadačim Evrope! Na istom je nivou, a onda možemo da pričamo o formi i fizičkim aspektima.

NIJE SE SUZDRŽAO: Bivši igrač Partizana LIKUJE zbog odlaska Ivice Ilieva!

Jedna od tema je bio i Filip Kostić, novi fudbaler “stare dame”.

– Sviđa mi se način igre doskorašnjeg fudbalera Ajntrahta. Nametnuo se u Bundesligi, nimalo jednostavnoj sa stanovištva intenziteta i tehnike. Filip je brz, a njegovi centaršutevi savršeni za napadače. Di Marija i Kostić važe za neke od najboljih asistenata u evropskom fudbalu zbog čega Juve nije mogao da napravi bolji izbor za napadača kakav je Vlahović. Siguran sam da će Argentinac i Srbin svake sezone beležiti po 15 asistencija“.

(Espreso/Objektiv)