KAKO IZGLEDA, NIKAD NE BISTE REKLI DA SAVO MILOŠEVIĆ IMA OVOLIKO GODINA!
Savo Milošević, Foto: Starsport©

A VODIO JE SAMO DVA KLUBA

KAKO IZGLEDA, NIKAD NE BISTE REKLI DA SAVO MILOŠEVIĆ IMA OVOLIKO GODINA!

Pre klubova jednu sezonu je radio kao asistent u selekciji Crne Gore, ali uzevši u obzir kratak trenerski staž i činjenicu da Savo izgleda odlično, i pored velikih stresova zbog brojnih porodičnih tragedija, ne biste očekivali ovo godište

Objavljeno:

Čeka se još zvanična potvrda iz kluba o smeni Ilije Stolice, ali Savo Milošević se vraća u Partizan koji će po drugi put voditi kao trener.

Prvi put je seo na klupu crno-belih u martu 2019. i na kraju te sezone osvojio Kup Srbije, svoj jedini trofej u trenerskoj karijeri. Igrao je sledeće sezone u grupnoj fazi Lige Evrope, bio drugi u prvenstvu i izgubio u finalu Kupa od Vojvodine na penale.

Milošević je u junu 2021. otišao u Sloveniju, u Olimpiju iz Ljubljane, ali su ga nešto lošiji rezultati uz promenu vlasničke strukture koštali posla četiri meseca kasnije.

Savo Milošević
foto: Starsport©

Pre klubova jednu sezonu je radio kao asistent u selekciji Crne Gore, ali uzevši u obzir kratak trenerski staž i činjenicu da Savo izgleda odlično, i pored velikih stresova zbog brojnih porodičnih tragedija, ne biste mu dali godina koliko ima.

Milošević je rođen 2. septembra 1973. u selu Johovac kod Bijeljine, u današnjoj Republici Srpskoj, gde je odrastao sa pokojnim mlađim bratom Andrijom i sestrom Cvijetom. Dakle, uskoro puni 49 godina!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.