Filip Kostić, Foto: EPA/Jose Manuel Vidal

odlazak je blizu!

OKRENUO LEĐA AJNTRAHTU! Kostić poslao jasnu poruku čelnicima kluba!

Ceo transfer koštaće Juventus 20.000.000 evra

Objavljeno: 12.06.2022. 19:58h > 20:00h

Prema informacijama lokalnog lista iz Frankfurta, Frankfurter Rundšaua, Filip Kostić je odbio poslednju ponudu Ajntrahta za produžetak ugovora. I time je poslao jasnu poruku čelnicima kluba da želi ovog leta da promeni sredinu.

Nemački klub nema mnogo izbora, pošto srpskom reprezentativcu ugovor ističe u leto 2023. pa mora sada da ga proda, da bi zaradio od transfera, da ne bi Kostić dogodine otišao kao slobodan igrač.

Šuška se u Nemačkoj, piše list, da Kostić već ima usmeni dogovor sa Juventusom, da ovog leta pređe u redove torinskog giganta, ali moraće i Ajntraht da se složi s tim. Ceo transfer koštaće crno-bele iz Torina 20.000.000 evra.

Priču da će Kostić igrati u Seriji A sledeće sezone podgrejao je i jedan snimak na internetu, koji kruži sad već kroz medije na svim meridijanima, a na kojem Nemanja Radonjić kaže da će Filip postati uskoro igrač Juventusa.

FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia

Navodno, Torinezi su se dogovorili sa srpskim krilnim bekom da potpiše ugovor na tri godine, uz godišnju neto platu od 3.000.000 evra.

Ostalo je da Kostić večeras odigra sa reprezentacijom Srbije utakmicu u Ligi nacija, a nakon toga će i za njega početi letnji odmor. I dok on traje trebalo bi da se rasplete gde će se javiti na prozivku za početak nove sezone.

(Espreso/Mocart sport)