Foto: Printscreen/Instagram/jazdaymedia

Svaka joj čast!

PRITISKALA IH JE TOLIKO ČVRSTO SAMO DA NIKO NE VIDI: Glumica otkrila šta ima 32 cm OBIMA, SVI SE SABLASNULI (FOTO)

Model za odrasle, Jasmina Dai, je skoro na svojoj instagram stranici podelila fanovima tajnu koju je dugo sakrivala!

Objavljeno: 06.06.2022. 11:53h

Naime, ova manekenka je došla na ideju da konačno progovori sa fanovima o njenom najvećem strahu na svetu.

Ona je podelila na svom profilu idealnu transformaciju njenih zuba. Sada joj i pored tela svi konačno gledaju i u osmeh.

Zvezda filmova za odrasle, koja najčešće krasi velike naslovnice poznatih svetskih magazina zbog svojih ogromnih grudi, koje čak mere obim od 32cm, je konačno odlučila da skrene pažnju na svoje lice.

Jasmin koja je poreklom iz SAD je sa svojim 280.000 pratiocima priznala kako joj je nekada bilo vrlo neprijatno da se smeje, zbog svojih užasnih zuba.

Ceo život sam se plašila da se nasmejem!"

- priznala je ona

FOTO: Printscreen/Instagram/jazdaymedia
FOTO: Printscreen/Instagram/jazdaymedia
FOTO: Printscreen/Instagram/jazdaymedia
FOTO: Printscreen/Instagram/jazdaymedia

"U životu sam tokom odrastanja samo 5 puta posetila zubara u Velikoj Britaniji, ali nijedan od njih nije znao kako da mi pomogne. Svi su rekli da su moji problemi nerešivi, a taj unakrsni zagrižaj je bio prozbiljan da bi se iko od njih usudio da reši problem, nedostajalo mi je mnogo zuba, i tada sam se pomirila da se više nikada neću lepo nasmejati."

"To je sve trajalo dok nisam otišla na Tajland, gde sam upoznala preljubaznu zubarku koja se nije ustručavala da se preuzme moj slučaj. A posle 40h na stomatološkom odeljenju sam konačno imala svoj osmeh iz snova."

"Ova operacija je bila presudna da mi promeni život iz korena, pored svih drugih koje sam ikada uradila. Samopouzdanje koje sam dobila, ne mogu da vam opišem. Inače, ja sam i posle operacije morala da se suočim sa vežbanjem kako da se smejem, jer je ovo bilo skroz novo poglavlje za mene"

Njeni fanovi su je ubrzo podržali, a objava je prikupila i više od 4.000 lajkova.

(Espreso/DailyStar)