Ilustracija, Foto: Espreso

SRAMOTA!

SRPSKA POSLA I NA PARKINGU U KRUNSKOJ: Zar se ovako čuvaju MESTA?! Beograđani OGORČENI! (FOTO)

"U Krunskoj ulici 2 parking mesta čuvaju tako što stavljaju vreće sa peskom, a mi koji živimo tu nemamo gde da se parkiramo", navodi se u opisu fotografije

Objavljeno: 01.06.2022. 20:18h

Pronaći parking mesto u Beogradu za mnoge vozače je svakodnevni izazov, a srpska "domišljatost" i u to polje umešala je svoje prste.

Kako to na delu izgledala pokazao je stanar iz Krunske ulice koji je želeo ostati anoniman, a njegovu fotografiju "inovacije" na parkingu objavio je profil serbialive_beograd na Telegramu.

"U Krunskoj ulici 2 parking mesta čuvaju tako što stavljaju vreće sa peskom, a mi koji živimo tu nemamo gde da se parkiramo", navodi se u opisu fotografije.

foto: Printscreen/Telegram/@serbialive_beograd

Šta mislite o ovom načinu "čuvanja mesta"? Pišite nam u komentarima.

Podsetimo, skoro svaki dan vozači se susreću sa različitim situacijama na parkinzima, a nedavno je jedan Nišlija napisao ironičnu Tviter objavu u kojoj je prozvao bahate vozače na parkingu.

"Danas sam na parkingu u Nišu svojim očima svedočio snazi Hristovog čuda!", počinje svoju priču ovaj korisnik Tvitera, pokušavajući da ukaže na problem bahatosti vozača, posebno na parking mestima.

(Espreso)