Foto: Zorana Jevtić

auuuu!

OD LEGENDARNOG MAČO FRAJERA LEKE VIŠE NI L: Otišao je u ilegalu nakon skandala, sada je sve ZABRINUO SVOJOM POJAVOM

Izgled Branislava Lečića prisutne je na promociji romana Žarka Lauševića ostavio bez teksta

Objavljeno: 27.05.2022. 13:37h > 13:51h

Dugo nismo imali prilike da Branislava Lečića vidimo u javnosti. Nakon skandala koji ga je godinu dana pratio poput senke, glumac se konačno vratio među svoje, a onda je usledio totalni šok.

Izgled Branislava Lečića ostavio je bez teksta prisutne na promociji romana Žarka Lauševića. Prijatelji iz glumačke branše bili su srećni što ga ponovo vide i imaju priliku da sa njim popričaju. Međutim, iznenadila ih je drastična promena Lekinog imidža.

Uvek sveže obrijan i elegantan, Leka se ovog puta pojavio sa dugom bradom, nekoliko kilograma više i u potpuno ležernom izdanju.

Izgled Branislava Lečića zaista je iznenadio mnoge, i dok su neki šaputali da se zapustio, mnogi su prokomentarisali da ovakav imidž samo doprinosi šmeku urbane legende, što glumac svakako jeste.

foto: Printscreen

Podsetimo, glumica Danijela Štajnfeld,pojavila se u beogradskom Višem tužilaštvu i optužila poznatog glumca za silovanje.

Glumica Danijela Štajnfeld otkrila je Višem javnom tužilaštvu da je glumac, opozicioni političar, bivši ministar i član Demokratske stranke Branislav Lečić, misteriozni moćnik iz filmske industrije koji ju je silovao.

Uz prisustvo advokata, progovorila je o svom jezivom iskustvu, sa kojim je javnost upoznata pre nekoliko meseci putem dokumentarnog filma koji je snimljen u Americi, gde ova glumica živi i radi.

Prema njenim rečima, Lečić ju je napastvovao pre nekoliko godina dok su zajedno radili na jednom projektu.

"Ne mogu da imam komentar na jednu tako osetljivu temu, dok iz Tužilaštva ne dobijem poziv i ne dobijem crno na belo da me je optužila za takvu stvar" izjavio je tada Branislav Lečić za Nova.rs povodom nedavnih optužbi od strane Danijele Štajnfeld koja ga je optužila za silovanje.

Lečić se javio i novinarski Blic žene i izjavio sledeće: "Ja ne znam ništa o tome, moram da dobijem zvaničnu informaciju, imaću posle toga komentar".

FOTO: Antonio Ahel/ATAImages
FOTO: Antonio Ahel/ATAImages
FOTO: Printscreen/UnaTV
FOTO: Stefan Stojanović
FOTO: Zorana Jevtić
FOTO: printscreen
FOTO: N1/Insajder/printscreen
FOTO: Filip Plavčić
FOTO: Nebojša Mandić
FOTO: Stefan Jokić
FOTO: Dragan Kadić

Bonus video:

(Espreso)