O LEKINOM SKANDALOZNOM RAZVODU SA PRVOM ŽENOM SE I DALJE ŠUŠKA: Velika lepotica se od tad KRIJE OD MEDIJA!
Leka, Foto: Nebojša Mandić

au, čoveče!

O LEKINOM SKANDALOZNOM RAZVODU SA PRVOM ŽENOM SE I DALJE ŠUŠKA: Velika lepotica se od tad KRIJE OD MEDIJA!

Ovo su detalji o kojima se brujalo!

Objavljeno:

Nakon skandaloznog razvoda od svoje prve supruge, glumcu Branislavu Lečiću nije trebalo mnogo da ponovo "stane na noge". A pre nego što ih je upotrebio da ponovo "stane na ludi kamen" sa 31 godinom mlađom Ninom Radulović, ovako je govorio u jednom intervjuu za "Gloriju":

- Žene me ponovo intrigiraju. Prirodno, navikao sam da osvajam i samo dok sam bio u braku sa Ivanom nisam primećivao žensku lepotu. Nekad me privuče samo seks, nekad tanana emocija. Bio bih neiskren kada bih rekao da se neću upuštati u ljubavne avanture. Muško-ženski odnos je za mene oslobađajući, posebno kad nađete partnerku koju želite da produbite, a ne da je zaboravite.

1 / 4 Foto: Damir Dervišagić

Glumac Branislav Lečić (66) je sa prvom suprugom Ivanom Vujadinović proveo 13 godina i iz tog braka ima ćerku Anu i sina Ivana. Sad je Ana na svom Instagram profilu podelila fotografiju majke i ponosno pokazala kako ona izgleda.

Bivša supruga Branislava Lečića nije prisutna u medijima, pa je glumica objavom sa majkom iznenadila sve.

Leka se od Ivane razveo 2007. godine i to zbog, kako su mediji tada pisali, njene prevare.

U jeku njihovog rastanka gradom su kružile priče da je Ivana zamenila Branislava stjuardom i da je to razlog što više nisu zajedno. Ipak, ni Lečić ni njegova bivša nisu hteli da komentarišu te navode.

Branislav Lečić
foto: ATA IMAGES

- Mogu da se ljutim koliko god hoću što mi je san o večnoj ljubavi uništen, ali život je nepredvidiv. Zahvalan sam Ivani što mi je podarila dvoje divne dece i što smo imali trinaest godina ljubavnog sna. Teško sam se pomirio s novonastalom realnošću da žena koju volim više ne želi da bude sa mnom. Ne znam kako je došlo do toga da ona sreću potraži na drugom mestu. Nije mi delovala nezadovoljno. Možda sam je poslednje godine našeg braka, u želji da deci i njoj obezbedim što bolje uslove za život, malo zapostavio. To sigurno nisam uradio namerno - izjavio je svojevremeno za "Gloriju".

Glumac je ubrzo nakon razvoda našao novu ljubav, voditeljku Ninu, sa kojom se venčao i dobio sina, a kasnije i razveo. A i Ivana se ubrzo udala za deceniju i po mlađeg izabranika sa kojim je dobila tri ćerke.

1 / 2 Foto: Printscreen/Instagram/analecic5

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso/Gloria)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.