Žarko Lazetić, Foto: Starsport©

lepo

TSC U TEŠKOM TRENUTKU DOČEKUJE DUEL SA VOŽDOVCEM: To nas samo motiviše da pružimo svoj maksimum!

Dolazi nam ekipa koja igra moderan i napadački fudbal

Objavljeno: 09.04.2022. 14:25h

Trener fudbalera TSC-a Žarko Lazetić rekao je da očekuje da će predstojeća utakmica protiv Voždovca biti dobra.

On je dodao da veruje da nema dilemu da će njegovi igrači pružiti maksimum.

- Voždovac je trenutno četvrti na tabeli i zaslužuje maksimalan respekt, ne samo zato, već i zbog toga što su u poslednje četiri utakmice ostvarili tri pobede, dve na teškim gostovanjima, i jedan nerešen rezultat - rekao je Lazetić, prenosi klub.

- U poslednje vreme su promenili i sistem, a delom i način igre, imaju dobar i poletan tim i siguran sam da će predstojeća utakmica biti dobra - dodao je trener TSC-a.

Fudbaleri TSC-a dočekuju u nedelju ekipu Voždovca, u utakmici 30. kola Super lige Srbije.

Pred poslednje kolo regularnog dela šampionata, TSC je šesti na tabeli sa 38 bodova, dok je Voždovac četvrti sa dva boda više.

foto: Starsport©

Lazetić je naglasio da TSC pred meč u nedelju ima dosta problema, da ima puno povređenih igrača za koje se nada da će se brzo oporaviti i biti spremni za ovu utakmicu i za plej-of u kome ih drugi put u ovom delu prvenstva očekuje Voždovac.

- Na današnjem treningu imamo dvanaest i po zdravih igrača, ali to je samo veći izazov za nas, jer su povrede i crveni kartoni su sastavni deo fudbala. Dobro ćemo se pripremiti i nemam dilemu da će momci biti spremni i da će imati dobru energiju za utakmicu na kojoj ćemo svi pružiti maksimum uz nadu da će to biti dovoljno za pozitivan rezultat - rekao je on.

- Da nam je neko pred početak polusezone, koju smo startovali sa jedanaestog mesta, ponudio da budemo u ovoj poziciji oberučke bismo prihvatili i smatram da je naša trenutna situacija veoma dobra - zaključio je Lazetić.

Krilni napadač Jug Stanojev takođe je pohvalio igru protivnika i potvrdio da će TSC igrati veoma motivisano.

- Dolazi nam ekipa koja igra moderan i napadački fudbal, ali mi nećemo odustati od naše igre. Svesni smo koliko nam je ova pobeda važna i daćemo sve od sebe da je ostvarimo - rekao je Stanojev.

Utakmica TSCVoždovac na programu je u nedelju od 14.00 u Bačkoj Topoli.

(Espreso/B92)