Ilustracija, Foto: Profimedia

VAU!

PONUDA KOJA SE NE ODBIJA: Svi pohrlili ka JEDNOM poslu u AUTO-INDUSTRIJI, plata je NEVEROVATNA!

Vozač će biti ambasador marke i mora se pojavljivati ​​u redovnim intervalima na okupljanjima entuzijasta kako bi pokazao za šta su sve Dodge modeli sposobni, odnosno mora "spaljivati" gume driftujući

Objavljeno: 07.04.2022. 13:52h

Dodge nudi i izdašnu platu od čak 130.000 evra godišnje i Dodge Challenger SRT Hellcat od 716 KS i zadnjim pogonom kao službeni automobil.

Neverovatna informacija dolazi iz Amerike. Naime, na jedan oglas za posao u auto-industriji javilo se 173.500 kandidata.

Američki proizvođač automobila Dodge od svih kandidata izabrao je deset finalista za poziciju vozača čiji će jedini posao biti – "paljenje" guma i drift automobilom na raznim manifestacijama (zvaničan naziv pozicije je Chief Donout Maker), piše Revijahak.

Atraktivnost ove pozicije leži i u činjenici da zbog nje pobednik neće morati da napusti dosadašnji posao, jer će za Dodge raditi preko vikenda.

Dodge nudi izdašnu platu od 144.000 dolara godišnje (130.000 evra) i Dodge Challenger SRT Hellcat od 716 KS i zadnjim pogonom kao službeni automobil.

Vozač će biti ambasador marke i mora se pojavljivati ​​u redovnim intervalima na okupljanjima entuzijasta kako bi pokazao za šta su sve Dodge modeli sposobni, odnosno mora "spaljivati" gume driftujući.

FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia

Deset finalista biće pozvano u Radford Racing School u Arizoni, gde će započeti takmičenje u trajanju od četiri sedmice, a konačna odluka o pobedniku biće doneta 26. aprila.

Od kandidata se tražilo da dostave dvominutni video u kojem objašnjavaju zašto su baš oni idealni za posao. Prijave deset finalista mogu se pogledati na DodgeGarage.com.

Bonus video:

(Espreso/Revija Hak.hr)