GROBARI I DELIJE SU PONOVO BILI VETAR U LEĐA SVOJIM IGRAČIMA: Ali ko je po vama bio BOLJI, GLASNIJI! (VIDEO/ANKETA)
Delije i Grobari, Foto: Saša Pavlić Koky

NAVIJAČI IZVOLITE

GROBARI I DELIJE SU PONOVO BILI VETAR U LEĐA SVOJIM IGRAČIMA: Ali ko je po vama bio BOLJI, GLASNIJI! (VIDEO/ANKETA)

Nas interesuje koja atmsfera vam se više sviđa

Objavljeno: 13:28h

Cela Evropa zna da je u Beogradu najteže igrati, odnosno da navijači srpskih klubova imaju sjajnu podršku od strane svojih pristalica sa tribina, da li iz hale Aleksandar Nikolića (Pionira) ili pod svodovima Štark Arene.

Svi protivnici Partizana i Crvene zvezde, uglavnom posle utakmica koje se igraju u Beogradu, skoro pa nikada ne preskoče da daju pohvale za sjajnu atmosferu.

Tako je bilo i na poslednjim utakmicama večitim rivala u Evroligi.

Ekipa Crvene zvezde je u dvorani Aleksandar Nikolić dočekala Asvel iz Liona. U jednoj veoma neizvesnoj utakmici, crveno-beli su u dramatičnoj završnici uspeli da upišu drugu pobedu u Evroligi. Najzaslužniji za ovaj trijumf je bio Nemanja Nedovića koji je nekoliko sekundi pre kraja meča postigao dva poena koja su bila dovoljna da Zvezda slavi na ovoj utakmici.

Nemanja Nedović
foto: Starsport©

Naravno da je izabranicima Duška Ivanovića koji je debitovao na klupi Zvezde, puna hala bila od velike pomoći i da su im dosta pomogli kako bi preokrenuli situaciju na terenu.

Pre utakmice su napravili pravu uvertiru. Naime, Delije su bili najglasnije kada se intinirala himna Evrolige, i prema našim procenama u tome su i uspeli. Ne samo na početku već i tokom celog toka meča atmosfera u dvorani je bila fenomenalna.

Evo kako je bilo na početku utakmice u Pioniru.

Košarkaši Partizana su u paklenoj atmsferi u prepunoj Štark Areni srušili veliki Makabi i tako su upisali četvrtu pobedu u Evroligi. Utakmica je bila fenomenalna možda i najbolja u dosadašnjoj sezoni crno-belih. Izabranici Željka Obradovića su uspeli da prekorenu rezultat na kraju treće četvrtine, što je bilo presudno da na kraju upišu veoma bitan trijumf.

I Grobari su može se reći ispunili domaći zadatak što se tiče navijanja i podrške koju su pružili košarkašima na terenu. Prema zvaničnom podatku Evrolige u Areni je bilo 19.000 navijača, što je aktuelni rekord što se tiče broja navijača u tekućoj sezoni.

KK Partizan, KK Makabi Tel Aviv
foto: Starsport©

Navijači crno-beli su decibele u Areni povećali do maksimuma kada se pre početka utakmice intonirala himna Evrolige, i deluje da su u tome uspeli. Grobari su bili fenomenalni tokom celog toka meča i može se reći da su bili presudan faktor u pobedi Partizana protiv Makabija.

Pogledajte kako je bilo na početku meča u Areni.

Nas interesuje koja atmsfera vam se više sviđa i šta mislite koji navijači su po vašoj proceni bili glasniji u ovom kolu Evrolige.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.