RADI U KAFIĆU U BIKINIJU: A to što joj muškarci TRAŽE ZA NAPOJNICU je najveća MOGUĆA GADOST! (FOTO)
Ilustracija, Foto: Printscreen/TikTok

šokantno

RADI U KAFIĆU U BIKINIJU: A to što joj muškarci TRAŽE ZA NAPOJNICU je najveća MOGUĆA GADOST! (FOTO)

U TikTok-u objašnjava šta tačno uključuje njen posao - otkrivajući da privlači mnogo muške pažnje

Objavljeno:

Pored poklona, Grejs (19) dobija i izdašne napojnice od svojih posetilaca – ali neki od njih imaju neobične uslove pre nego što joj ostave novac. Otkriva da je tate iz komšiluka često posećuju i flertuju sa njom.

Kuvam kafu u donjem vešu, a mušterije traže da pljunem u njihovo piće za dodatnu napojnicu, kaže Grejs Moris, 19, iz Vašingtona, SAD. Ona radi kao „bikini barista“ i služi kafu u donjem vešu.

1 / 3 Foto: Printscreen/TikTok

U TikTok-u objašnjava šta tačno uključuje njen posao - otkrivajući da privlači mnogo muške pažnje. Grejs opisuje svoj posao rečima: „Nosim donji veš i kuvam kafu za starije“.

Na jednom snimku, plavokosa devojčica je rekla gledaocima da je posećuju mnogi „tate iz komšiluka“ u želji da joj popije piće; i skloni su mnogo flertovanju sa njom.

Ona je konkretno opisala jednog muškarca koji joj se udvarao, pre nego što ju je pitao koliko ima godina, a kada je odgovorila da ima 19 godina, tvrdi da joj je muškarac rekao da je i njegov sin toliko star. Nakon što je pričala o svom sinu, Grejs je saznala da su zajedno išli u školu.

Iznenađujuće, dodala je da je on nastavio da insistira da traži njen broj, što je ona rekla da je odbila. Ali ovakvi incidenti su njena svakodnevica.

- Nešto o čemu niko nikada ne priča je činjenica da se ove mušterije malo zaljube u vas, nakon što su vas jednom srele - kaže Grejs i dodaje da je ta opsesija često kratkog veka, ali da je muškarci svakako "zapljuskuju" poklonima pre 'kul'.

Da bi demonstrirala intenzitet osećanja svojih kupaca, Grejs je u jednom video snimku pokazala neke poklone za koje tvrdi da joj je dao muškarac koji ju je sreo dan ranije. Pokloni su uključivali cveće, čokolade, šolju na kojoj je pisalo „ti si moj omiljeni“ i flašu ljutog sosa.

Pored poklona, Grejs dobija i velikodušne napojnice od svojih posetilaca - ali neki od njih imaju neobične uslove pre nego što joj ostave novac.

Otkrila je i da ju je nekoliko muškaraca zamolilo da otpije gutljaj kafe pre nego što im je pruži. Neki su joj čak ponudili i napojnicu da „pljune“ u njihovo piće.

Iako izgleda da uživa u svom poslu, Grejs se ponekad nađe u nekim nezgodnim situacijama. U jednom videu, takođe je podelila priču o tome kako tata njene prijateljice redovno dolazi u posetu - ali joj plaća da ćuti o tome.

Takođe je podelila dosadne detalje uhođenja – za koje je rekla da ju je nateralo da zatraži zabranu prilaska.

Ipak, čini se da su prednosti posla one koje su prevagnule i koje je primoravaju da svakodnevno nosi donji veš i prima poklone od svojih mušterija. Na jednom snimku je tvrdila da je dobila kauč, trpezariju, kuhinjski pribor, namirnice, pribor za kupatilo, pa čak i ogroman projektor, prenosi Miror.

(Espreso / Mirror)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.