SOLIDNA SI ČETVORKA, VIDIM SAMO S***: Greškom poslao poruku, a onda uradio NEŠTO JOŠ JADNIJE (VIDEO)
Devojka, Foto: Printscreen

hit

SOLIDNA SI ČETVORKA, VIDIM SAMO S***: Greškom poslao poruku, a onda uradio NEŠTO JOŠ JADNIJE (VIDEO)

Njen snimak je na TikToku za samo tri dana pregledan skoro devet miliona puta, a komentari su bili različiti

Objavljeno:

Žena je postala hit na TikToku nakon što je pokazala kakvu je poruku dobila od momka posle sastanka!

Mnogi se danas upoznaju preko društvenih mreža ili aplikacija za upoznavanje i to je sasvim uobičajeno. Tako je bilo i u slučaju devojke po imenu Samanta Rouz, koja je upoznala Džejka preko aplikacije Bumble, a zatim su se dogovorili da odu na sastanak.

Sve je teklo uobičajeno – on joj je rekao da je prelepa i dogovorili su se gde će se i kada naći, a na kraju joj je momak ponovio da je "prelepa i da je pravi srećnik što ima priliku da izađe sa njom".

Delovalo je da je sve sjajno, dok Samanta slučajno nije dobila poruku koja je sasvim očito bila namenjena nekom od Džejkovih drugara. U toj poruci se vidi njena fotografija u kupaćem kostimu, sa tekstom ispod: "Ne, brate, ona je solidna četvortka, ali očajnička vremena zahtevaju očajničke mere, a očajnici ne mogu da biraju. Sve što sam video su bile si*e i lak seks".

Kada je shvatio da je greškom poslao poruku njoj, momak je pokušao da se opravda objašnjavajući da je "pričao o nekom drugom, ali je slučajno kliknuo na njenu fotografiju".

Samanta je ignorisala čitavu situaciju, tj. nije mu ništa odgovorila niti mu se više javljala, a u videu koji je objavila je rekla da je "bila previše šokirana da bi išta rekla".

Njen snimak je na TikToku za samo tri dana pregledan skoro devet miliona puta, a komentari su bili različiti.

"Najluđe od svega je što ti dobro izgledaš na toj slici", "o kome god da je pričao, užasno je da o bilo kojoj ženi priča na taj način", "da li je stvarno mislio da će ovaj izgovor nešto promeniti?", pitali su ljudi.

Video je, očekivano, stigao i do Džejka, koji joj se nakon toga javio.

"Dakle, prosto se ne pojaviš i onda napraviš TikTok o meni? To je bila šala, ali trebalo je da shvatim da si luda kada si mi rekla da si hraniteljka deci. Ne možeš da imaš muškarca, pa okupljaš gomilu dece da popune tu prazninu", napisao joj je.

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.