"BIO JE FINO DETE, BEZ REČI SAM": Oglasio se otac PROGONITELJA TIK TOK ZVEZDE!
Devojka, Foto: Printscreen Instagram

jezivo

"BIO JE FINO DETE, BEZ REČI SAM": Oglasio se otac PROGONITELJA TIK TOK ZVEZDE!

Policija tada nije objavila detalje o incidentu, ali sada se oglasila porodica

Objavljeno:

Petnaestogodišnja TikTok zvezda i njena porodica otkrili su kako je njen otac ubio njenog progonitelja nakon što se pojavio u porodičnoj kući prošlog jula i razneo ulazna vrata svojim pištoljem u pokušaju da ubije devojčicu.

Ava Majuri se pridružila TikTok-u 2020. kada je imala 13 godina. Sada ima više od milion pratilaca raspoređenih na tri naloga koje vodi. Većina njenih video snimaka je kako peva, pleše ili se šali sa prijateljima i porodicom.

Prošlog jula, 18-godišnji progonitelj po imenu Erik Roan Džstin pronašao ju je u Napulju, na Floridi, nakon što je kupio njene lične podatke od njenih prijatelja. Pojavio se u porodičnoj kući sa pištoljem i ispalio jedan hitac kroz vrata. Promašio je tinejdžerku i oružje mu se zaglavilo.

– Sve čega se sećam je da sam to čula, osetila u grudima, podigla pogled, a na vratima je bila rupa od metka – rekla je Ava za “Njujork Tajms” u članku objavljenom u četvrtak.

Ava i njena braća – od 17 i 11 godina – sakrili su se u spavaću sobu svojih roditelja, a njen otac, penzionisani policajac Robert zgrabio je oružje i krenuo ka prednjem delu kuće. Кada se Erik vratio nakon što se na trenutak sakrio, Robert ga je ubio. Nikada nije optužen jer je ubistvo smatrano legalnim prema zakonima Floride.

Policija tada nije objavila detalje o incidentu, ali sada se oglasila porodica.

Ispričali su kako su se preselili iz Nju Džersija, gde je Robert bio policajac, na Floridu radi mirnijeg života nakon što je otišao u penziju. Tamo je Ava započela svoju TikTok karijeru i privukla Džastina.

On je komentarisao njene stranice pod korisničkim imenom EricJustin111, bombardovao je porukama i kontaktirao njene stare prijatelje u Nju Džersiju. Ti tinejdžeri su mu njene fotografije koje nisu bile na mreži i dali mu i njen broj telefona. Nije jasno koliko je platio za njen broj telefona.

Avini roditelji su joj tada dozvolili da mu direktno prodaje selfije poput onih koji su se već nalazili na internetu.

Кada je od nje počeo da traži eksplicitniji sadržaj, Robert ga je kontaktirao i podsetio ga da je Ava maloletna. Zamolio ga je da prestane da je kontaktira. Tada je Džastin počeo da šalje poruke Avinim prijateljima, preteći joj.

Dana 10. jula 2021. godine, Džastin se pojavio u porodičnoj kući u 4.30 ujutro i ispalio hitac kroz ulazna vrata. Ava, njena majka i njena dva brata potrčali su u zadnji deo kuće, a Robert je potrčao po oružje. Erik se tada povukao, zaglavljenog pištolja, dajući Robertu vremena da dođe do prednjeg dela kuće. Кada je stigao tamo, Erik se ponovo pojavio i Robert ga je upucao pre nego što je policija stigla.

Džastinov otac, koga “Tajms” imenuje kao Džastin Dominik, softverski inženjer koji je razveden od Džastinove majke, rekao je za list da je njegov sin odlučio da ostane u Americi umesto da se preseli u Indiju sa njim 2015. nakon što su mu se roditelji razveli, i da je on nema pojma da je njegov sin proganjao Avu.

– Bio je fino dete. Bez reči sam. Ne znam šta je bilo loše sa njim. Napravio je loš izbor – rekao je on, dodajući da je njegov sin bio dobar đak.

Policija je pronašla dva njegova mobilna telefona koja su sadržala stotine fotografija Ave i neke od njenih TikTok video snimaka.

Nejasno je kako je pronašao njenu adresu. Ona kaže da u njenoj školi postoji dečak koji ju je pratio u decembru i koji je komunicirao sa Džastinom preko SMS-a. Ava se sada školuje kod kuće.

Policija je to tada opisala kao invaziju na kuću. Nisu imenovali nijednu od uključenih strana.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.