MAĆEHA OBOŽAVA DRUGARE SVOG PASTORKA I NALAZI SE POD RAFALNOM PALJBOM: Kači SNIMKE, a šta je SA OCEM?! (VIDEO)
Foto: Printscreen/TikTok/jadestarpriv

potpuni haos

MAĆEHA OBOŽAVA DRUGARE SVOG PASTORKA I NALAZI SE POD RAFALNOM PALJBOM: Kači SNIMKE, a šta je SA OCEM?! (VIDEO)

Često objavljuje snimke s prijateljima njenog pastorka, a i tvrdi kako je mlađi muškarci obožavaju

Objavljeno:

Jedna žena, koja sama za sebe kaže da je „kuguarka“ i da voli mlađe muškarce, tvrdi kako dobija mnogo pažnje od prijatelja njenog pastorka i da ju je čak jednom zaprosio 19-godišnjak.

Džejd redovno na svom TikToku deli priče o pažnji koju dobija od prijatelja svog pastorka. Iako se ona zabavlja i uživa u pažnji mlađih muškaraca, brojni korisnici društvenih mreža osudili su je zbog njenog ponašanja te tvrdili kako sramoti svog pastorka.

Naime, kako piše Mirror, mnogi su smatrali da je njeno ponašanje neprimereno te se pitali znali otac njenog pastorka šta se događa između nje i njegovih prijatelja.

@jadestarpriv Not even going to lie it’s like an hour long ?☺️ #fypシ #accountant #milftok ♬ original sound - Alvalous

U drugom videu, žena odgovorila je onima koji je pokušavaju uvrediti te otkrila da je neko objavio njene gole fotografije na internetu. Međutim, Džejd zapravo nije briga što su njene gole fotografije na internetu, već joj je zasmetalo što ih je neko ukrao i podelio bez njenog znanja. Takođe je u jednom videu tvrdila kako njeno ponašanje nije jednostrano, već i da mlađi muškarci često traže starije žene. Svoje sledbenike je zatim pitala zašto su starije žene toliko privlačne mlađim muškarcima, na šta je dobila brojne odgovore.

Jedna osoba je sugerisala da su "starije žene najbolje jer nema drame i problema u vezi", dok je jedan korisnik otkrio: "One znaju što mladi muškarci vole i kako vole da se prema njima postupa".

(Espreso/vecernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.