GLUPOST KAKVA SE NA PRAŠTA: Devojka je napravila OGROMNU GREŠKU I OSTALA BEZ POSLA, AU! (VIDEO)
Čejlen Martinez, Foto: Printscreen/TikTok/chayjordan_

POSLOVNI PROBLEM

GLUPOST KAKVA SE NA PRAŠTA: Devojka je napravila OGROMNU GREŠKU I OSTALA BEZ POSLA, AU! (VIDEO)

Kompanija je nije zaposlila, ali priča ima i nastavak gotovo jednako nepovoljan po neopreznu devojku

Objavljeno:

Amerikanka Čejlen Martinez prijavila se nedavno za posao stjuardese u kompaniji “SkyWest Airlines”, ali je, očekivano, nisu primili nakon što se propisno osramotila tokom komunikacije s predstavnicima kompanije.

Naime, u jednom trenutku trebalo je da odgovori na pitanje šta misli o korporativnoj kulturi “SkyWesta”, no Martinez je zabunom poslala širu i vrlo neugodnu verziju odgovora.

@chayjordan_ def not getting the job. sorry skywest #hireme #flightattendant #skywestairlines @SkyWest Airlines ♬ original sound - chayjordan_

Nesvesna da već snima svoj komentar, Martinez je na adresu kompanije poslala i deo razgovora s prijateljem ispred kojeg je navedeno pitanje opisala kao nešto “najotrcanije i najgluplje što je čula u životu”.

– Izvinjavam se. Nisam znala da već snimam, samo sam vežbala odgovor – kazala je zbunjeno i postiđeno pred kamerom kada je uvidela previd, ali je već bilo prekasno za kajanje.

Kompanija je nije zaposlila, ali priča ima i nastavak gotovo jednako nepovoljan po neopreznu devojku.

@chayjordan_

why did i not think this through. someone hire me fast before i get fired

♬ 5 star nicki minaj verse - n

Snimak njene ispovesti postao je viralan na TikToku uz gotovo sedam miliona pregleda, pa je tako do nje došao i njen trenutni poslodavac.

– Super, sada mi još i šef zna da mu iza leđa tražim drugi posao – istakla je u objavi, međutim ostalo je nepoznato da li joj je trenutna firma u međuvremenu uručila otkaz.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.