PROLAZILA JE PREKO MOSTA I OSTALA U ŠOKU ŠTA JE MOMAK U TAJNOSTI URADIO: Posle ovoga su svi počeli da TRAŽE VANESU
Grad, Foto: Printscreen/TikTok/notkadesb

neverovatno

PROLAZILA JE PREKO MOSTA I OSTALA U ŠOKU ŠTA JE MOMAK U TAJNOSTI URADIO: Posle ovoga su svi počeli da TRAŽE VANESU

Da li je u pitanju samo izjava ljubavi ili pokušaj da se bivša vrati ostalo je nepoznato

Objavljeno:

Ljubav i veza nose sa sobom najlepša osećanja i iskustva, ali isto tako i izazove. Oni koji su u dugim vezama znaju da nekada raskidi bole više od svega i da uprkos tome što se trude da zadrže neku osobu ili da je vrate, to je bezuspešno. Oni koji se odluče na taj korak pokušavaju na razne načine da ponovo privuku pažnju bivše ljubavi i u nekim situacijama ako je to iskreno, ispostavi se i kao najbolja odluka. Važno je odlučiti se na taj korak.

Dok je šetala ulicama Majamija, prelazeći most, jedna devojka je zapazila nesvakidašnju scenu te je snimak podelila sa svojim praticoma na TikTok mreži. Pored reke, na keju, stajao je momak koji je napravio svetleći grafit "Vanesa volim te". Nije poznato da li se radi možda o prosidbi ili je u pitanju iskupljivanje za neku grešku ili molba da se ona vrati.

- U mojoj šetnji prema kući videla sam čoveka koji postavlja ovo- piše u opisu objave.

Snimak je sakupio preko pola miliona sviđanja i postao je viralan na ovoj mreži. Osim toga, mnogi su stavili boldovanu oznaku odnosno pojam za pretraživanje "Vanesina reakcija na video" "Vanesa, volim te video" i slično. Snimak je nastao u Majamiju i monoge korisnike je bacio u razmišljanje da li se devojka oglasila i da li je videla ovaj potez njenog momka ili bivšeg momka ili jednostavno mu je ona "skrivena simpatija" pa je odlučio da emocije otkrije na ovaj način.

@notkadesb Can someone find me Vanessa’s reaction 😩🩷 THIS IS SO CUTE I WANNA CRY #brickellmiami #brickellcitycenter #ifhewantedtohewould ♬ original sound - euphorictimo

- Vrati mu Vanesu.

- Vanesa ne bi trebalo da pusti tog čoveka da ode.

- Zanima me da li se on izvinjava ili samo pokazuje ljubav.

- Nadam se da ću naći muškarca poput njega.

- Neka neko pomogne! Da li je pronašao Vanesu- bili su komentari korisnika mreže.

Snimak je napravio pravu pometnju na mrežama. U komentarima su se oglasile mnoge Vanese, ali kako se čini, nijedna nije bila prava. Potez ovog momka je prema mnogima vredan divljenja bez obzira da li je to način iskupljivanja ili jednostavno izjava ljubavi.

Većina je izrazila želju da je Vanesa videla grafit i da je reakcija bila pozitivna. Jedna korisnica se našalila rekavši kako njen bivši momak "ne bi ispisao njeno ime čak ni na torti" a kamoli na nekom javnom mestu u tako velikom gradu.

-Ako želi uradiće- zaključila je jedna korisnica mreže.

Bonus video:

02:40

LESKOVAČKI UŠTIPCI I URNEBES SALATA: Najjednostavniji recept u emisiji Majke i snajke: Porodica kuvanjem osvojila 10.000 dinara

(Espreso/Srećna republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.