FARMACEUTKINJA TVRDI DA OVAJ TRIK USPEŠNO UKLANJA BOL U UHU: Dovoljno je samo da prislonite čašu i GOTOVO (VIDEO)
Farmaceutkinja, Foto: Printscreen TikTok/angelapharmd

pažnja

FARMACEUTKINJA TVRDI DA OVAJ TRIK USPEŠNO UKLANJA BOL U UHU: Dovoljno je samo da prislonite čašu i GOTOVO (VIDEO)

Ovo će da „stvori vakuum“ i toplotu, što pomaže kod bolova u uhu, kaže farmaceutkinja

Objavljeno: 20:01h

Upala uha je čest problem, a prema poslednjim studijama, više od 80 odsto dece u Americi pati od bolova u ušima do treće godine. To je obično rezultat virusne infekcije, a problem može da dovede do mučnog bola – i razlog je za oko 30 miliona poseta pedijatru svake godine.

A TikTokerka i farmaceut dr Anđela Dori podelila je inspirativni način lečenja problema pomoću dve stvari koje se nalaze u vašoj kuhinji.

Snimak koji je podelila je pregledan više od 200.000 puta, a prikazuje doktorku farmacije kako demonstrira lek za koji kaže da će učiniti da upala uha nestane „u roku od nekoliko dana“.

Naime, dr Dori, koja ima 587.000 pratilaca na platformi, počinje da uranja papirni ubrus u vruću vodu, zatim prisloni čašu čvrsto uz uho. Ovo će da „stvori vakuum“ i toplotu, što pomaže kod bolova u uhu, kaže ona, navodi Dejli Mejl.

Bolovi u ušima su obično rezultat začepljenja ušnog kanala. Ovo je obično zbog tečnosti koja se nakupila kao odgovor na infekciju. Tečnost izaziva višak pritiska iza bubne opne, što izaziva bol.

Toplota opušta mišiće u tom području i podstiče bolji protok krvi, olakšavajući osećaj zatezanja.

Majke i snajke

02:40

SA NAJVIŠIM OCENAMA OVA PORODICA ZGRABILA POBEDU! Ako ne znate ko je otišao kući sa nagradom od 100.000 dinara POGLEDAJTE OVDE

(Espreso/Blic Žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.