BLIZANCI ZAMENILI IDENTITET PA OTIŠLI U KUĆU SVOG OCA: Čovek zbunjeno gledao u SVOJU DECU pa uradio OVO (VIDEO)
Blizanci, Foto: Printscreen/TikTok/hoopfinesse

nasmejaćete se

BLIZANCI ZAMENILI IDENTITET PA OTIŠLI U KUĆU SVOG OCA: Čovek zbunjeno gledao u SVOJU DECU pa uradio OVO (VIDEO)

Da li razlika zaista postoji?

Objavljeno:

Blizanci su oduvek fascinirali sve gde god se pojave jer ih je teško razlikovati, navodno to teško ide od ruke i roditeljima. Njihova sličnost mnogima je fascinantna pa u želji da pronađu među njima i najmanju razliku mnogi ih pažljivo posmatraju i analiziraju kako fizički, tako i psihički ne bi li uočili nešto što ih izdvaja jedan od drugog.

Da među njima postoji i neka posebna veza i telepatija koja je neobjašnjiva, potvrđuju mnoga istraživanja i iskustva ljudi. Šeik Halal Bakon, kako se jedan Tiktoker predstavlja na ovoj mreži, podelio je sa pratiocima bratovljevu i njegovu ideju da prevare oca za identitet i da zamene odeću kako bi proverili da li može da ih razlikuje.

Njegov brat blizanac Musa, nije video oca skoro dve godine, a to je bilo za vreme pandemije i izolacije pa je odlučio da ga poseti.

Međutim, prethodno je dogovorio sa bratom da prirede iznenađenje i da se Musa pojavi u Halalovoj odeći i sa njegovim detetom pred oca kako bi ga zbunili, a da se naknadno pojavi i drugi brat. Musa je ušetao u dom sa bratovljevom suprgom i sinom, a njihov otac se regularno pozdravio sa njim misleći da je to njegov drugi sin Halal.

- Jesi li razogovarao sa Musom? - pita ga sin.

- Pričao sam sa njim kratko. Zauzet je.- odgovara otac dok se pozdravljaju.

Pošto im je poželeo dobrodišlicu i zatvorio vrata, Halal je iskočio iza zida iza kojeg je snimao čitavu scenu te pokucao na vrata.

Kada je otac otvorio vrata počeo je da skače od sreće vičeći "Musa, Musa!" Međutim, u jednom trenutku je shvatio da je reakcija sina izostala, a da je prerušeni sin uzbuđeniji zbog susreta pa je počeo da se okreće ka obojici ne bi li shvatio ko je ko. Ipak Musa mu je skočio u zagrljaj u atmosferi punoj sreće, radosti i smeha i počeo je da grli oca.

@hoopfinesse TWINS PRANK FATHER Who remebers when we pranked our father during covid shutdown #2021 ♬ original sound - Shaikh Halal Bacon

Snimak je pokupio preko 950.000 sviđanja i nasmejao je korisnike mreže kojima je bilo beskrajno simpatično to što ih otac i dan danas ne razlikuje.

- On i dalje ne zna ko je Musa.

- Musa skače gore dole kao mali tatin dečak...Volim ovo.

- Ovo je zlata vredno!-

- Otac je toliko uzbuđen, baš mi se sviđa.

- Gledala sam ovo 30 puta. Toliko je slatko.- bili su neki od komentara.

Halala na mreži prati 2,4 miliona ljudi. Njegove objave su šaljivog sadržaja i pretežno ih snima sa svojom suprugom i bratom. Budući da živi u Los Anđelesu često pravi komparaciju između arapskog i američkog načina života.

Majke i snajke

48:01

MAJKE I SNAJKE SE04EP96

(Espreso/Srećna republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.