OVOM LOPOVU MNOGI KRIMINALCI BI POZAVIDELI: Ušetao u prodavnicu, POKRAO šta je hteo i JOŠ LAKŠE otišao... (VIDEO)
Lopov sa tik toka, Foto: Printscreen/Tik-Tok/memezar

DA LI JE MOGUĆE?

OVOM LOPOVU MNOGI KRIMINALCI BI POZAVIDELI: Ušetao u prodavnicu, POKRAO šta je hteo i JOŠ LAKŠE otišao... (VIDEO)

Životinje koje žive na ulicama gradova moraju da budu snalažljive kako bi došle do hrane.

Objavljeno:

Galebovi koji mahom žive u primorskim gradovima često ne prezaju ni od čega kako bi došli do hrane. Otimaju grickalice turistima, a u stanju su da u brišućem letu otmu sendvič iz ruke prolazniku koji nejčešće ni ne stigne da se shvati šta ga je snašlo.

Ulazak u zatvorene prostore najčešće izbegavaju jer znaju da to može biti smrtonosna zamka. Međutim, kad ih glad natera na lopovluk onda ne prezaju ni od čega. To potvrđuje snimak jednog galeba koji je postao zvezda na društvenim mrežama. On je uspeo da izvede maherski trik, a na veštini bi mu pozavideli i najspretniji lopovi.

Na početku snimka se vidi galeb kako stoji ispred marketa i strpljivo čeka da se automatska vrata otvore. Pošto su se vrata otvorila na senzor, galeb je opušteno ušetao u prodavnicu i prišao prvoj polici sa sendvičima. Vešto je izbacio iz police jedan sendvič, uzeo ga u kljun i opušteno došao do vrata koja su bila zatvorena.

Držeći sendvič u kljunu strpljivo je čekao da neko naiđe kako bi se aktivirao senzor na vratima. Pomogao mu je nepoznati čovek sa ulice koji je samo prišao ulazu i vrata su se otvorila, a galeb se sa sendvičem u kljunu odgegao na ulicu. Meštani su očigledno naviknuti na otimanje hrane kojom galebovi sve više pribegavaju, pa je jedna žena koja je naišla pokušala da ga zastraši. Ali, ptica nije reagovala već je leženo zaobišla gospođu i nastavila svojim putem sa hranom u kljunu. Snimak je na Tik-toku dobio čak tri milona sviđanja, dok je na Instagramu pregledan više od četiri miliona puta.

@memezar The person who opened the door for the seagull at the end ??Follow @Memezar for your daily dose of funny content ?#Memezar (Veberley Macdonald via @ViralHog ♬ FOLLOW FOR MORE - Memezar

Usledili su brojni komentari.

- Zašto ova gospođa pokušava da otera galeba, ionako više niko neće kupiti sendvič koji je galeb grickao, neka bar on jede.

BONUS VIDEO:

00:09

Lopov se prekrstio pa ukrao, u crkvi na Zlataru

(Espreso/republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.